leon1p je napisao(la):Mazga od auta.
Preudobno. Jako. Kvalitetno. Svako ih se navozao.
toki je napisao(la):Taj motor neunistiv, sve doduse zavisi ko je prije vozio i je li odrzavao.
Koji je tacno motor? (sa ili bez intercoolera)
Sam auto je preudoban zahvaljujuci hidropneumatskom ovjesu.
VR6Boki je napisao(la):Dodaj jos koju stoju i uzmi Renault Lagunu 2. Ovaj Citroen je udoban sto se tice "plivanja preko rupa", ali ima dosta bucan ovjes, sto se meni i ne svidja previse. Plus, iznutra izgleda kao auto klase Pola, a ne nesto ovoga ranga. Govorim o ovoj prvoj generaciji C5, onaj novi je ekstra u svakom pogledu. Ali ako ti se auto bas svidja, samo gledaj da nadjes dobrog i to je to. Ovi motori su jako izdrzljivi, hidraulicki ovjes je problematican ako je auto udaran, ako nije, to gura bez problema. Citroen najduze pravi te aktivne ovjese, pa su prakticno i najpouzdaniji, mislim na slicne ovjese kod drugih proizvodjaca![]()
leon1p je napisao(la):Od lagune te vrlo lako moze zaboliti glava previse problema je oko nje, i nije dzaba 2003-4 godiste po 6-7 hiljada maraka.
Kolko znam samo 1 motor od ne znam sad koji tacno 130 dCi ili koji vec je pouzdan svi ostali su raspadacina ...
Nemoj da te brine hydractive ovjes na citrosu ... punjenje bombe je 50-60 maraka ... a de kupi amortizer za te pare (osim za g2d)