citroen C4 2011 godiste ubacivanje xenona

citroen C4 2011 godiste ubacivanje xenona

Član
Interesuje me na citroen c4 2011 godiste hocu da ubacim xenone can bus ide naravno h7 sijalica ?Interesuje me imal kakva caka ili nesto na sta se mora posebno obratit paznja?
 
Član
Jest, ima stvar na koju trebaš posebno obratiti pažnju.... a to je GARANCIJA AUTOMOBILA, vidi prvo dali ubacivanje xenona krši garancijska pravila, da nebi zbog gluposti ostao bez garancije...(pretpostavljam da je ima pošto je 2011.)
 
Član
ako je ima gubi garanciju na farove ili sijalice farova
nece izgubit garanciju na motor mjenjac i ostale dijelove

a mislio si ugradjivat ove jeftine xenone ovo od 150 km ?
 
Član
ako ugradis xenone gubis garanciju na farove a ako ti se nest pri tome sj.be reci ce ti da nemas nikako na elektroniku garanciju pa pogledaj vrijedil
 
Član
Postoji i ovak,da se raspitas u servisu koji oni predlazu xenon pa kupis i nek ti oni ugrade,pa ce garancija vrijedit,tak su men rekli
 
Član
Ne radi nista... aftermarket ti nikad nece biti fabricko a kad vec nisi nov model uzeo da ima xenon sto bi se sad zezao. Samo mozes sebi probleme stvoriti... Ostavi kako jeste ;)
 
Član
Možeš komotno stavit xenone ,ali h7r ili d2r žarulju sa blendom na sebi koja spriječava zasljepljivanje(d2r sa adapterom za h7 konektor),balasti moraju imati can-bus poništivač greške,i kupiš nove gumene čepove farova jer se prodaju odvojeno,U slučaju da se bilo šta desi sve skineš ,staviš nove(ne probušene čepove)i garancija ostaje,jer zbog poništivača grešku ne mogu vidit da je išta dirano.
.;)
p.s. samo Phillips setovi i sve 5 samo reno4
 
Top