Dobro je da nisu do sad... Vadit ce se na pricu da je najmanji u evropi.Sve je to dobro a cekajte samo kad nam sad PDV stopu povecaju, vec je predlozeno
I ja sam procitao. Mogla bi ovo poskupljenje lagano zavrsiti i na 2.5 KMDobro je da nisu do sad... Vadit ce se na pricu da je najmanji u evropi.
Kazu sutra 2.00km
Pa tako je to kada im je drzava dala slobodu, da rade sta hoce.eh, vidite ovaj dole zaokruzeni privremeni porast cijene nafte. eh sa tim porastom oni pravdaju ovo povecanje goriva za 10-15kf. strasan porast, sa 45 na 50 sa tendencijom ponovnog pada tako da je sinoc na zatvaranju berze bila 49,xx $. i ko im ne bi psovao sve???
Mi smo ludi jer trpimo lopove,bagru, mafiju..Juce bilo 1.86, jutros 1.91, sad 1.96 ko je ovdje lud.govorim o jednoj te istoj pumpi
A sta mozemo uraditi???? Bas smo svi slozni nema sta....Mi smo ludi jer trpimo lopove,bagru, mafiju..
+1Seliti sa ove teritorije sto prije ..
+2Seliti sa ove teritorije sto prije ..
Juce bilo 1.86, jutros 1.91, sad 1.96 ko je ovdje lud.govorim o jednoj te istoj pumpi
evo u HR je 25% pdv. prosjecna placa u slavoniji .. 350 400 euraPa tako je to kada im je drzava dala slobodu, da rade sta hoce.
Jos neko ovde pomenu PDV i povecanje stope jer nam je kao najniza stopa PDV-a u evropi. Sto se mene tice neka je poveca i neka bude jednaka kao u Sloveniji recimo 24%, ali samo ako ce mi plata i ovdje biti 1100 evra.
Nisam znao da je takvo stanje u Slavoniji sa platama a citao sam da se prosjecna plata u RH krece oko 700 evra.evo u HR je 25% pdv. prosjecna placa u slavoniji .. 350 400 eura