Kaže stari da su njemu na gaspromu rekli da će spustiti još. To su mu rekli na onoj gdje je 2.01.
Kao to bi nas trebalo zanimati to sto smo mi prva drzava koja je korumpirana u svijetu i sto kod nas rade sta hoce... Ali iskreno mene ni malo to ne zanima sto bi oni trebali spustati cijene i to nema veze sa cijenama goriva, ali posto smo mi u Bosni, inace divnoj drzavi gdje sve cvjeta, svako izmislja i radi sta hoce... Ali najvise cijene ne idu dole jer su cijene goriva pale ali politicari nece da dozvole spustanje cijene jer sada vise oni dobiju za svoje plate, pausale, kojekavi odvojeni zivoti i slicno...Kad bi pala cijena na 1.8 jeste li svijesni koliko bi firmi koje su poskupljenja svojih proizvoda pravdali povecanjem cijena goriva morali isto tako prepraviti cijene svojih proizvoda i usluga??
paa? neces vjerovati, ali to je uobicajeno u ekonomiju, smanjenje troskova proizvodnje utice na smanjenje cijene proizvodaKad bi pala cijena na 1.8 jeste li svijesni koliko bi firmi koje su poskupljenja svojih proizvoda pravdali povecanjem cijena goriva morali isto tako prepraviti cijene svojih proizvoda i usluga??
U njemackoj u gradu na benzinskoj sinoc zimski dizel bio 1.18€
jeste to si upravu ali da bi se smanjile cijene proizvoda mora "snizenje" goriva biti bar 3 mjesecapaa? neces vjerovati, ali to je uobicajeno u ekonomiju, smanjenje troskova proizvodnje utice na smanjenje cijene proizvoda
Pa kad to bude nenormalna pojava,desit ce se i kod naspaa? neces vjerovati, ali to je uobicajeno u ekonomiju, smanjenje troskova proizvodnje utice na smanjenje cijene proizvoda
Jeftinije im gorivo nego u Srbiji i Hrvatskoj a skoro i kod nas,osim ako izuzmemo BIjeljinu.U njemackoj u gradu na benzinskoj sinoc zimski dizel bio 1.18€