nezz sta mu je radi mehanizam u njemu a ovo ostalo nezz. sto nece da pocne...RS TURBO je napisao(la):Onda ostaje da je neispravan changer :icon_rolleyes:
znam da imam tipku ali ne reaguje prebacujem ja milion puta ali nista kablovi su svi ispravni tj zice juce izvadio i radio i changer i sve zivo do info displaya sve u redu i osiguraci svi neam pojma koji mu je k..c...antrax je napisao(la):Imaš tipku na playeru, neka nota naslikana na njoj... tu mijenjaš kasetu, radio, changer i td... drkadon tipka za displaytj. koliko se sjećam da imaju dvije jedna do druge, taj kasetaš mi je došao u autu kad sam kupio...
Osigurač ti je ispravan čim je odreagovao na code... provjeri 8 puta jeli sve dobro pokopčano... nađi negdje šemu na netu kako se kopča... nema nekog mudrog slova tu ako je sve ispravno
pozz.
heh bas stavio original cd sto mi je prije najbrze cito poklok od sekiba mujanovica:lol: i nista opet et poslikacu sad i vidices ili cu snimiti...niksa je napisao(la):ne bi bilo lose da malo poslikas da se ne nagadja ovako
znam da zvuci blesavo ali kakvi su ti cd-ovi
zamoli nekog pa probaj na drugom autu ...
RS TURBO je napisao(la):Jedino sta ostaje je da je neispravan changer...
ma pregledo sam ama bas svaku zicicu i sve bi trebalo da je u redu i mislim da ne bi radio onda nikako da nije dobar kontakt al oticu kad nadjem vremena do elektricara da provjerim sve pa akobogda rijesice se...antrax je napisao(la):RS TURBO je napisao(la):Jedino sta ostaje je da je neispravan changer...
U pravu si, ili neka žica negdje nije dobro pokopčana, ili neki kontakt... nebi rekao da ima šta drugo da bude :S