Changer-Problem

Changer-Problem

Član
Ne znam vise :icon_rolleyes: Ako neko ima jos radio kao u tebe pa probaj hoce li na drugom raditi jer to nema kontakta koji pravi kontakt izmedju radia i changera ili pobuda, a to bi bilo dobro da uslikas kablove i djek radia pa da ja probam pregledati ovako kablove dali je svaki gdje treba...

Član
Imaš tipku na playeru, neka nota naslikana na njoj... tu mijenjaš kasetu, radio, changer i td... drkadon tipka za display :) tj. koliko se sjećam da imaju dvije jedna do druge, taj kasetaš mi je došao u autu kad sam kupio...

Osigurač ti je ispravan čim je odreagovao na code... provjeri 8 puta jeli sve dobro pokopčano... nađi negdje šemu na netu kako se kopča... nema nekog mudrog slova tu ako je sve ispravno ;)

pozz.

Član
antrax je napisao(la):
Imaš tipku na playeru, neka nota naslikana na njoj... tu mijenjaš kasetu, radio, changer i td... drkadon tipka za display :) tj. koliko se sjećam da imaju dvije jedna do druge, taj kasetaš mi je došao u autu kad sam kupio...

Osigurač ti je ispravan čim je odreagovao na code... provjeri 8 puta jeli sve dobro pokopčano... nađi negdje šemu na netu kako se kopča... nema nekog mudrog slova tu ako je sve ispravno ;)

pozz.
znam da imam tipku ali ne reaguje prebacujem ja milion puta ali nista kablovi su svi ispravni tj zice juce izvadio i radio i changer i sve zivo do info displaya sve u redu i osiguraci svi neam pojma koji mu je k..c...

Član
ne bi bilo lose da malo poslikas da se ne nagadja ovako
znam da zvuci blesavo ali kakvi su ti cd-ovi ;)
zamoli nekog pa probaj na drugom autu ...

Član
niksa je napisao(la):
ne bi bilo lose da malo poslikas da se ne nagadja ovako
znam da zvuci blesavo ali kakvi su ti cd-ovi ;)
zamoli nekog pa probaj na drugom autu ...
heh bas stavio original cd sto mi je prije najbrze cito poklok od sekiba mujanovica:lol: i nista opet et poslikacu sad i vidices ili cu snimiti...

Član
antrax je napisao(la):
RS TURBO je napisao(la):
Jedino sta ostaje je da je neispravan changer...

U pravu si, ili neka žica negdje nije dobro pokopčana, ili neki kontakt... nebi rekao da ima šta drugo da bude :S
ma pregledo sam ama bas svaku zicicu i sve bi trebalo da je u redu i mislim da ne bi radio onda nikako da nije dobar kontakt al oticu kad nadjem vremena do elektricara da provjerim sve pa akobogda rijesice se...