Administrator
Micky je napisao(la):Ti se bas opustio zvacu ti yugoslaviju ehehheeh, haj jos neka te pa cemo se nas dvojica naci da vidimo kako ide ovo ostalo je sporo![]()
ne kontam
Micky je napisao(la):Ti se bas opustio zvacu ti yugoslaviju ehehheeh, haj jos neka te pa cemo se nas dvojica naci da vidimo kako ide ovo ostalo je sporo![]()
ma ne to vec ne znam kome odgovaras PEKI ili IGI-juMicky je napisao(la):koji dio ne kontas , reko kad se vratim sa mora da stanem negdje da vidimo kako ide moj auto i njegov. Znamo se upusti se nije provokacija
nismo je napisao(la):ma ne to vec ne znam kome odgovaras PEKI ili BOKIJUMicky je napisao(la):koji dio ne kontas , reko kad se vratim sa mora da stanem negdje da vidimo kako ide moj auto i njegov. Znamo se upusti se nije provokacija
Proba ide svakako, meni su kadeti mjerodavni za brzinu moga auta..Micky je napisao(la):Ti se bas opustio zvacu ti yugoslaviju ehehheeh, haj jos neka te pa cemo se nas dvojica naci da vidimo kako ide ovo ostalo je sporo![]()
IGY je napisao(la):A ipak Anel ima 100 KG muzike, srevo tako da nije to isto Edo kao kod tebe, a i ne treba se na to izvlaciti, sta je onda kod mene, ja imam i klimu i servo i 4 vrata i sve na struju i jos nekih zajebancija znaci tezi sam dosta od drugih GTI-a, znaci po tome ispda da gubim 2-3 sec kad se trkam:icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
IGY je napisao(la):ja imam i klimu i servo i 4 vrata i sve na struju i jos nekih zajebancija znaci tezi sam dosta od drugih GTI-a, znaci po tome ispda da gubim 2-3 sec kad se trkam:icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
edo_16v je napisao(la):IGY je napisao(la):ja imam i klimu i servo i 4 vrata i sve na struju i jos nekih zajebancija znaci tezi sam dosta od drugih GTI-a, znaci po tome ispda da gubim 2-3 sec kad se trkam:icon_question::icon_question::icon_question::icon_question:
zato ce te Dottore sa osmicom nasibati :icon_biggrin: