mtopic je napisao(la):George je napisao(la):hvala ti pomogao si mi
Nema na cemu drug ... sretno
Ajd mi posalji neki link od te prodavnice gdje kupujes bajk, ako imas ... moze na pp ...
VR6Boki je napisao(la):Da ja sebi to uzimam, uzeo bi V-brake, kako vec mnogi napisase :icon_biggrin:
Ako nije hidraulika, onda ti i ne treba disk...
Yellow je napisao(la):George, jesi moćan, sad ćeš biti glavna faca u Međugorju, jer tamo nitko ne vozi biciklO:lol:
@Frenki i ekipa, jel zna netko, gdje u mostaru ima dobar majstor za bicilke, imam nekakav, neznam koja je marka, ali ima shimanove i pedale i mjenjače, ali je dosta toga polomljeno (mjenjači na volanu), i treba mi dobar serviser da me neće oderati......
Yellow je napisao(la):George, jesi moćan, sad ćeš biti glavna faca u Međugorju, jer tamo nitko ne vozi biciklO:lol:
@Frenki i ekipa, jel zna netko, gdje u mostaru ima dobar majstor za bicilke, imam nekakav, neznam koja je marka, ali ima shimanove i pedale i mjenjače, ali je dosta toga polomljeno (mjenjači na volanu), i treba mi dobar serviser da me neće oderati......
Yellow je napisao(la):MA BMX-a sam znao u dušu, zatvorenih očiju sastavit i rastavit u šaraf, ali ova novija čuda mi idu na živce. Kupio sam , neznam kako se kaže, onaj mjenjač za brzine koji dođe dole na lančaniku na točku, i neznam ga uštimat zaboga, non stop mi preskače, a trebao bi zamjenuti i ove na volanu... 'ko će to nać jbt
AnDel je napisao(la):ja sam imao bike sa diskovima na sajlu, dosta bolje koce, i bolju kontrolu ima vozac
vozao sam par godine nikakvo odrzavanje nije bilo potrebno..plus sto izgleda super
Yellow je napisao(la):Dobro đorđe sunce ti tvoje... ideš i ti samnom, pošto si ti frajer u svom kraju, pa možda mi daju popust :lol: