Carbon radovi by Protuning Centar Sarajevo

Carbon radovi by Protuning Centar Sarajevo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ma hajde ok ako je prijatelju ili sebi rađeno. Bolje se štelni malo pa onda raji radi za pare jer ako sad u startu zajebes gotovo ti je. ;)

Član
Franki je napisao(la):
Ma hajde ok ako je prijatelju ili sebi rađeno. Bolje se štelni malo pa onda raji radi za pare jer ako sad u startu zajebes gotovo ti je. ;)

upravo tako. meni je isto tako postavljan carbon na krov i sfusereno i taj ko je ugradjivao nece vise dobiti nista da mi radi. jer jedna nezadovoljna musterija vuce za sobom jos 10 i vjeruj mi sve dok radis kvalitetno pa makar i amaterski imat ces musterija.

Član
Prijatelji,dodite i vidite da nudimo kvalitet,jer slike nisu ni pola kako to izgleda uzivo,a Emire znam tvoj problem kod nas garantirano nema toga ;)

Član
A jeste se svezali jedne slike Boze sacuvaj, malo je chuza pogrijesio sto je objavio nedovrsen rad. Obratite paznju na ostale slike ako ste vec tolike picajzle i trazite dlaku u jajetu u ostalom tu je veliki broj zadovoljnih musterija ciji osmijeh na licu dovoljno govori o kvalitetu ;)

Srdacan pozdrav

2FAST je napisao(la):
Ok, vjerujem ti.
Volio bi da postaviš nešto što je malo zahtjevnije za rad a ne ovo na ravnim površinama, jer slike su ti najbolja reklama i govore više od riječi.
Evo na šta mislim.

Amaterski rad jednog forumaša(da ga ne reklamiram)

Uploaded with ImageShack.us

ne bi ja nikad reklamirao svog druga erola :)

Ps svi mi grijesimo ... Dobri su radovi...

Putovanja.ba
Administrator
Ko radi taj i grijesi, bitno je da se na kraju ispravi, a pored toga i izvuce pouka to jest nauci i usavrsi ono sto covjek radi, a naravno i musterija da bude zadovoljna. Samo naprijed ;)

Član
Postovani kupci.

Nudimo zimsku akciju koja traje do 15 januara a radi se o prodaji i lijepljenju carbon folije.Znaci ne vazno da li je crna bijela siva carbon folija cijena je ista,a cijena akcijskaaaa:

Krov+Hauba=130KM

Hauba=75KM

Krov=75KM

Vas Protuning centar ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.