Hamica Član 05.06.2009 #31 U Holandiji je malo tesko naci neke djelove za golfa keca posto je popularan, pogotovo cabrio i GTI.
ADILAV Član 06.06.2009 #35 Hamica je napisao(la): Hvala na dobrodoslicama, kako je u bosni za djelove od golfa keca, moze li se sta naci na srotovima. Kliknite za proširenje... u Bosni brate maltene u svakoj trafici imas djelove za Golfa mk2 i mk1 + dobri majstori kojih u BiH imaa na sve strane = auto za pozeljez... btw pozz i dd
Hamica je napisao(la): Hvala na dobrodoslicama, kako je u bosni za djelove od golfa keca, moze li se sta naci na srotovima. Kliknite za proširenje... u Bosni brate maltene u svakoj trafici imas djelove za Golfa mk2 i mk1 + dobri majstori kojih u BiH imaa na sve strane = auto za pozeljez... btw pozz i dd
Hamica Član 08.06.2009 #42 AldinShpura je napisao(la): poz...znaci dodatna oprema u Audiju,na zadnjem sjedistu :lol: Kliknite za proširenje... Ja dodatna oprema, imam dvoje. Hej ja dolazim svake godine u Hadzice, punac zivi tu, tj Grivici
AldinShpura je napisao(la): poz...znaci dodatna oprema u Audiju,na zadnjem sjedistu :lol: Kliknite za proširenje... Ja dodatna oprema, imam dvoje. Hej ja dolazim svake godine u Hadzice, punac zivi tu, tj Grivici