HrSupra Član 13.01.2011 #151 sad si najveći frajer u gradu i šire :lol: sad se još uhvati posla da to što prije sjedne pod haubu
S Sarajlic Početnik 13.01.2011 #152 auuuuuuuuuuu hoce to biti brzoooo..svaka cast..ajde daj kreni radit pa video i sliek podhitno
calibra turbo-žu Član 14.01.2011 #153 HrSupra je napisao(la): sad si najveći frajer u gradu i šire :lol: sad se još uhvati posla da to što prije sjedne pod haubu Kliknite za proširenje... haha zasjenio sam i lovru:lol:
HrSupra je napisao(la): sad si najveći frajer u gradu i šire :lol: sad se još uhvati posla da to što prije sjedne pod haubu Kliknite za proširenje... haha zasjenio sam i lovru:lol:
HrSupra Član 14.01.2011 #154 calibra turbo-žu je napisao(la): HrSupra je napisao(la): sad si najveći frajer u gradu i šire :lol: sad se još uhvati posla da to što prije sjedne pod haubu Kliknite za proširenje... haha zasjenio sam i lovru:lol: Kliknite za proširenje... lovro je nula za tebe :lol:
calibra turbo-žu je napisao(la): HrSupra je napisao(la): sad si najveći frajer u gradu i šire :lol: sad se još uhvati posla da to što prije sjedne pod haubu Kliknite za proširenje... haha zasjenio sam i lovru:lol: Kliknite za proširenje... lovro je nula za tebe :lol: