JUiCe Član 24.02.2008 #16 Ima li iko link gdje ima da se skine podloga za satove golf mk2 plsss hitno mi trebaaa
ErRoR Član 24.02.2008 #17 Podloga ima po netu, al ces tesko naci onu koja tebi odg...Nek ti netko uradi u ps-u ili corelu...
JUiCe Član 25.02.2008 #18 ErRoR je napisao(la): Podloga ima po netu, al ces tesko naci onu koja tebi odg...Nek ti netko uradi u ps-u ili corelu... Kliknite za proširenje... Ljudi ako iko ima link neki gdje se mogu skinuti neka mi javne plsss hvala svima
ErRoR je napisao(la): Podloga ima po netu, al ces tesko naci onu koja tebi odg...Nek ti netko uradi u ps-u ili corelu... Kliknite za proširenje... Ljudi ako iko ima link neki gdje se mogu skinuti neka mi javne plsss hvala svima
JUiCe Član 23.03.2008 #20 Evo ove sam ja sebi radio podloge ako se nekome svidjaju halal mu bile... A evo i skenirane obicne mozda mogu nekome pomoci nek ih obradi u Ps...
Evo ove sam ja sebi radio podloge ako se nekome svidjaju halal mu bile... A evo i skenirane obicne mozda mogu nekome pomoci nek ih obradi u Ps...