Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
izgleda mi kao da je vise spusten nazad nego naprijed ?
jel postoji mogucnost dodatnog spustanja, ovak mi izgleda kao tenk :/
auspuh si super uklopio, kao i display, svidja mi se
Svaka cast stvarno je kec za MAXI TUNING-a sve na svom mestu a nista preterano .17 mu leze kao od majke:lol:.stvarno sve je PICIKATOOOOOOOOO.
Svaka cast jedino zamerku imam sto ga nisi do kraja lakirao msm na vezni lim i tako neke detalje znam da je skupo ali se jednom radi ,to da si uradio ja ga na tvom mestu ne bih izvozio iz SOBE
Odlican auto, ovo je steta vozati heh.. Imam samo jednu malu sugestiju, kada si vec ovako detaljno radio itd ofarbaj ovaj zadnji most i rezervoar da se ne vidi korozija kada je na dizalici , ostalo sve 5
Odlican auto, ovo je steta vozati heh.. Imam samo jednu malu sugestiju, kada si vec ovako detaljno radio itd ofarbaj ovaj zadnji most i rezervoar da se ne vidi korozija kada je na dizalici , ostalo sve 5
Imam već ofarban zadnji most, idu i zadnje disk kočnice od gti dvojke, a napred će ići od Corrada g60 diskovi 280mm, nabavio sam većinu delova. Kad se sve to bude slagalo ofarbaću i rezervoar