Član
Davor_ je napisao(la):hahahhaahh :lol::lol::lol:
a da je FIjAT:icon_question::lol::lol::lol:
ne obaziri se , ovaj decko inace ima izjave za memoara
Davor_ je napisao(la):hahahhaahh :lol::lol::lol:
Vernes_AMG je napisao(la):Davor_ je napisao(la):hahahhaahh :lol::lol::lol:
bravof je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):Davor_ je napisao(la):hahahhaahh :lol::lol::lol:
a ko ce komentarisat moj post nego Vernes.....:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
nista zacudjujuce..
ziv ti meni bio,nastavi i dalje biti moj obozavalac posto vidim da me pobno pratis..pa budes nagradjen reputacijom..:lol:
Vernes_AMG je napisao(la):bravof je napisao(la):Vernes_AMG je napisao(la):Davor_ je napisao(la):hahahhaahh :lol::lol::lol:
a ko ce komentarisat moj post nego Vernes.....:icon_rolleyes::icon_rolleyes:
nista zacudjujuce..
ziv ti meni bio,nastavi i dalje biti moj obozavalac posto vidim da me pobno pratis..pa budes nagradjen reputacijom..:lol:
ko ti je rekao da napises ovaj post , znam da u originalu ovaj post sadrzi neke pjesnike i tako te gluposti :lol:
tebi je sve smece osim BMW-a i Fiata , moras malo analizirati svoju psihu , moRe bit' da je od rata neka posljedica
Vernes_AMG je napisao(la):pratim te odavno i za svako ali bas svako auto koje nije BMW ili Fiat kazes da je bezveze a pogotovo kritikujes kad je Mercedes u pitanju , pratis F1 , pa mislim da ljubomora na Merc je veoma opravdana![]()
Vernes_AMG je napisao(la):ja sam uvijek goovrio da je Mercedes za mene najbolji al gdje sam rekao da neko drugo auto koje je realno dobro, da ne valja , a znamo mi dobro zbog cega bi trebao biti ljubomoran na McM al et samo cu reci prosla sezona i to je to , ove sezone ni Ferrari nema nista s cim bi se mogao pohvaliti iako sam ja pohvalio Massinu voznju na prosloj utrci dok bi ti i takvi kao sto si ti prije umrli nego rekli da je Hamilton nekad vozio dobro .
Nisam ja rekao da ti trebas govoriti protiv i kritizirati Ferrari , Fiat i BMW ali nemoj pljuvati sve sto nije jedno od to troje![]()