Šta je novo?
BHTuning.com - Tuning & Styling

Dobrodošli na jedinstveni forum na našim prostorima sa tradicijom preko 10 godina, 80 000+ tema, preko 1 milion postova i 45 000+ članova ... Tuning & Styling na jendom mjestu sve za vašeg limenog ljubimca!

Bugatti Vision Gran Turismo

Fele

Putovanja.ba
Administrator

Bugatti je i zvanično predstavio Vision Gran Turismo concept, čime se i ovaj brend pridružio brojnim proizvođačima koji su pripremili ekskluzivni automobil specijalno za video igricu Gran Turismo 6.


Vision Gran Turismo concept će biti izložen i ovogodišnjem sajmu automobila u Frankfurtu, i to kao "show car."
Ovaj koncept međutim služi i kao najava kompanijinog novog dizajnerskog rečnika. Tačnije, ovaj koncept pokazuje bar deo evolucije Bugattijevog stajlinga koji će biti primenjen na budućim modelima (i to počev od naslednika Veyrona koji bi mogao da nosi naziv Chiron).
Bugatti nije saopštio mnogo detalja o ovom konceptu, ali je poznato da je za njega predviđen W16 motor, kao i da je najveća brzina procenjena na više od 400 km/h.


Treba između ostalog pomenuti i da automobil ima pogon na sva četiri točka, upečatljiv aero body paket, kožui mat / plave detalje od ugljeničnih detalja u unurašnjosti, kao i volan sa ekranom koji pokazuje najvažnije informacije o vozilu.

Ivan Mitić – Auto.blog.rs