ZELA GTI je napisao(la):Oy druže da li si ikada otvarao temu slike članova foruma? :lol::lol::lol:
Porschefan je napisao(la):Vidim da većina nije shvatila poantu ovoga i da razmišlja površno kada je u pitanju ova usporedba.
Suki i Nexus su shvatili bit
Ostali, vjerujem da ste nenamjerno previdili ono šta sam napisao iznad videa: najbrži 1987. protiv najbržeg iz 2007.
Ako CTR-ove performanse nisu fascinantne s obzirom na godine onda ne znam šta jest.
Inače, prilično sam iznenađen površnim gledanjem stvari .... :icon_confused:
dellas je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Oy druže da li si ikada otvarao temu slike članova foruma? :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ma niko nije rekao da je porš loš i da nema dobre performanse, daleko od toga! Još kada uzmemo u obzir i godine stvarno je za respect, ali imam osećaj da svi nešto pokušavaju da spuste veyrona, da ga miniraju. Iskreno i ja ne volim kupce veyrona, rasipaju se, a 90% njih ne zna ništa, ali ne može niko da ospori da je jedan od najboljih super-auta...U svakom slučaju najluksuzniji.
ZELA GTI je napisao(la):Oy druže da li si ikada otvarao temu slike članova foruma? :lol::lol::lol: