Bugatti ipak ne može imati dva modela - Galibier neće vidjeti proizvodnju?

Bugatti ipak ne može imati dva modela - Galibier neće vidjeti proizvodnju?

Putovanja.ba
Administrator
bugatti_galibier_05.jpg

Kada je Bugatti 2009. predstavio limuzinsku studiju Galibier mnogi su očekivali kako će na krilima uspjeha modela Veyron i taj model vrlo brzo stići na tržište. No, krenule su razne odgode početka proizvodnje te sve do danas još uvijek nije jasno kakva budućnost čak ovu performance premium limuzinu koju je pokretato W16 motor snage oko 800 KS i za koju se očekivalo kako će stajati oko milijun Eura.

Najnoviji izvještaji kažu kako će Bugatti od cijelog projekta vjerojatno i odustati. Naime, Motor Trend javlja kako bugattijev šef, Wolfgang Schreiber, smatra da se Bugatti ne može istodobno uspješno nositi s dva automobila, Galibierom i Veyronovim nasljednikom. To je u suprotnosti s nekim njegovim ranijim izjavama, no stanje i procjena budućeg stanja se lako mogu izmijeniti pa tako i stavovi vodećih ljudi.

Dakle, očekuje se kako će Bugatti svu svoju pažnju i potencijal usmjeriti na nasljednika trenutnog Veyrona. Schreiber je, pak u jednom drugom intervjuu, izjavio kako taj automobil ne trebamo očekivati za manje od dvije godine. Nije htio ići u detalje te je samo rekao kako će se raditi o "u potpunosti novom automobilu" kojega će krasiti "iznimno posebne brojke".

Član
Steta, a ja spremio pare za limuzinu, reko porodicno auto da imam pogotovo kad zimski period dodje :wacky: kad oni odustase :D

Putovanja.ba
Administrator
Mislim da bi oni izasli tebi u susret kad bi ti kes stavio na sto :)