Član
Znači ovako Kada sam kupio ovu svoju trenutnu vozilicu Došle su mi nove Michelin Alpin5 195/65 R15 i još 4 komada ljetnih Dunlop SP FastResponse 195/60 R15 (nisu bile namontirane na felge. Prethodni vlasnik je praktikovao da svake sezone na iste felge stavlja i ljetne i zimske gume). Nedavno sam sb nabavio još 4 felge, da ne morma stalno montirati i ljetne i zimske gume na felge i prije 2-3 dana otiđem do vulkanizera da mi nabaci ljetne (žao mi ovih po ovakvoj temperaturi voziti ) Gume su bile označe. Zna se koja na koje mjesto ide, ali sam primjetio čim sam izašao na magistralu i prešao 40 da nenormalno huče. Zbunilo me to, jer znam da je prethodni vlasnik rekao da su extra gume i da je uvijek imao i ljetnje i zimske, čak su bile i u foliji. Zimske su mi bile totalno tihe i zime, a i po ovom sada vremenu kako je ugrijalo, tako da ovaj zvuk baš baš para uši :/ Šaru nisam mjerio, ali je dosta dobra. čak još sa strane imaju haman one sve "dlačice". Na internetu samnašao da su inače ove Dunlopove malo bučnije od ovih Michelin koje ja imam, ali nije sad toliko, možda 3-4 dB maksimalno. Sad jesu li one stvarno tako bučne, ili im se ipak nešto desilo preko zime? Susretao se ko?