browser igrica - stolni tenis

browser igrica - stolni tenis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahhaha,jesi se zajebao bekire,haha!

inace ja stigao sinoc do 18 lvl,ali ne znam kako da dobijem passcode da mogu sljedeci put samo nastaviti odatle.

emire hajd ti znas,kako?

Član
nije emir nego tarik...pa imas kad igras taj lvl, gore u gornjem desnom cosku ti pise passcode i pored 6 brojeva, i poslije samo load-ujes

Član
emir_89 je napisao(la):
kako je moguce 69 kad ima 33 lvl-a

f_untitled2m_9dd80ff.jpg

zato sto sam je prekuco :D:D:D:D:D

Član
sad je emir... ma nemojte zezat bekira, ja ga branim samo zbog kenwood-a :D
covjek doso do 6, pa do 9 i spojio i 69... sto se vi niste sjetili... :D

Član
kaze buraz naso neki stoni tenis da se igra multiplayer... :D

jel iko pobijedio u ovome??? nije da se hvalim, al onu noc kad me zub bolio, ja 2 put od 4-5 puta dobio. i kasnije se stelno... nisam vise ni igro... :D

koji,ovaj stolni tenis?

ja redovno pobjedjujem,ne znam jel to zato sto sam nekad i u stvarnosti razvaljivao,2. mjesto u gimnaziji:D

Član
ma samo malo treba da se stelnes i onda frcera. al ima nesto na tastaturi dizes - spustas reket, al ne igram se ja time... :D

Član
Ne igram se i ja tim spustanjem reketa, "Z" je da ga spustis, "X" da podignes... kako se samo nisam sjetio da na misu povecam osvjetljivost, ha nisam džaba stukao sav bajramluk da ga kupim tamo nekad prije 2 godine :D

edit : ima li jos kakvih zanimljivih igara, ova lagana :D

Član
imas link gore ima dosta igrica, a ako ko hoce, mogu vam dati link gdje ima da se igra multiplayer, doduse ja igram bilijara najvise, al ima svasta, od penala, saha, curlinga, itd isl...

Član
Eh vidis prije sam igrao bilijara, ne bi bilo lose da se igra multiplayer bilo cega, zanimljivije je, a mogli bi napraviti i neki poredak :p

Član
Imam accaunt, sta cemo igrati ? btw... nick mi je samirx8 tamo...

edit : a mogli smo kolektivno i covjece ne ljuti se igrati... tad bi se bas ismijali :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.