Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
dal neko moze kako skuzit koji su fabricki brojevi za desni nosac motora i kompresor klime za renault clio III 2008godina 55kw...mislim da je to 1.2 16v...i usput ako zna neko gdje ima i posto?
Uploaded with ImageShack.us
Valjda mognes procitati sta pise na kompresoru Nisam nasao nikakvu oznaku na nosacu motora Kod mene je 1.2 16v doduse dvojka Isti motor se ugradjuje i u trojku D4F...
jesam a evo i ti se uvjeri http://www.bolha.com/oglas1274805824/slika0/kompresorji-kondenzatorji
inace d4f ili 1,2 16v 55kw isti motor i u dvici i u trici
hvala ajd pogledacu jos jer ja sam naso da je broj valjda 8200357173,a za nosac motora jos neznam...najgore sto ej valjda nosac motora 05-07 jedana od 07 drugi a isti motor i isti model clio 3
eh vako' trebaju mi ovi podaci sa slike dole i sve cu ti odmah izbiflat , uslikaj da se vidi dobro ili prepisi redoslijed podataka kako su navedeni , ovo ti se nalazi na desnom stoku
oj belaj je sto je to auto u bosni a aj sam u austriji trenutno pa treba to da povezem dole...ajd da vidim da uganjam cojka da to zapise...a ne moze samo prema broju sasije? evo i broj motora F 3 4 3 8 7 1 znaci 55kW