brojevi dijelova za clio III

brojevi dijelova za clio III

dal neko moze kako skuzit koji su fabricki brojevi za desni nosac motora i kompresor klime za renault clio III 2008godina 55kw...mislim da je to 1.2 16v...i usput ako zna neko gdje ima i posto?

Član

Uploaded with ImageShack.us
Valjda mognes procitati sta pise na kompresoru Nisam nasao nikakvu oznaku na nosacu motora Kod mene je 1.2 16v doduse dvojka Isti motor se ugradjuje i u trojku D4F... ;)

Član
jesam a evo i ti se uvjeri http://www.bolha.com/oglas1274805824/slika0/kompresorji-kondenzatorji
inace d4f ili 1,2 16v 55kw isti motor i u dvici i u trici ;)

hvala ajd pogledacu jos jer ja sam naso da je broj valjda 8200357173,a za nosac motora jos neznam...najgore sto ej valjda nosac motora 05-07 jedana od 07 drugi a isti motor i isti model clio 3

MTR

Član
eh vako' trebaju mi ovi podaci sa slike dole i sve cu ti odmah izbiflat , uslikaj da se vidi dobro ili prepisi redoslijed podataka kako su navedeni , ovo ti se nalazi na desnom stoku

P010611_1349.jpg

oj belaj je sto je to auto u bosni a aj sam u austriji trenutno pa treba to da povezem dole...ajd da vidim da uganjam cojka da to zapise...a ne moze samo prema broju sasije? evo i broj motora F 3 4 3 8 7 1 znaci 55kW