Bravo - kvacilo

Bravo - kvacilo

Član
ovako....holender ne odvrces skroz, nego samo malo, da ispusta ulje kroz sebe....posuda od ulja obavezno da je puna....trebace ti pomocnik....procedura ide ovako

pomocnik u autu, ti s kljucem na holenderu

-holender stegnut, on par puta nadruka pedalu, od pocetka do kraja, ako treba nek je izvlaci nogom u pocetni polozaj ako zapne
-kad napumpa par puta, zadrzi pedalu do poda - odn koliko moze stisnuti, a ti odvrnes holender malo, da ispusti zraka/ulja
-stezes holender, on nastavlja da pumpa

ponoviti par puta i to je to :)

Član
trizex je napisao(la):
ovako....holender ne odvrces skroz, nego samo malo, da ispusta ulje kroz sebe....posuda od ulja obavezno da je puna....trebace ti pomocnik....procedura ide ovako

pomocnik u autu, ti s kljucem na holenderu

-holender stegnut, on par puta nadruka pedalu, od pocetka do kraja, ako treba nek je izvlaci nogom u pocetni polozaj ako zapne
-kad napumpa par puta, zadrzi pedalu do poda - odn koliko moze stisnuti, a ti odvrnes holender malo, da ispusti zraka/ulja
-stezes holender, on nastavlja da pumpa

ponoviti par puta i to je to :)

Upravo stize jedan nosati pomocnik :) Pazi, trenutno stanje predale je da sad stoji skroz u patosu, vratim je rukom gore stoji gore, gurnem je malim prstom malo i ona ode skroz u patos i ostane.

Član
trizex je napisao(la):
pa je, puno zraka :D pozdravi nosonju :lol:

Nismo uspeli, koliko god drukali ne dobija se kvacilo, kao da ima vazdusni cep ili da je riknuo i donji cilindar...P.s. Pozz i on tebe :) p.s.2 dok me je slepao riknuo mu dihtung glave na bengi.

Član
pa imal' ulja na holenderu, izlazil sta? poruci mu da je slepac pravi, da je vrijeme da uzme pravo auto :)

Član
Radi mu na 5, ne moze on bez petaka :)

Ima ulja pojavi se, izadje kad se dosta dugo druka, ali se jednostavno pedala ne dobija...Preslepao sam kod nekog majstora nisam imao druge.

Član
Ni 1%, ma barem 10 puta... E ako je tebi ponestalo ideja ode sve u k... :) Valjda ce majstor uraditi sutra. Citao sam na fiatovom forumu da su ljudi imali problem da ozrace kvacilo na lanciama, na kappi i sl. Onda su spricali ulje sa donje strane pa su mehurici izlazili na posudu. Ja sam danas i to probao, spricao sam kroz onu cev sto dolazi u cilindar ali nista nisam dobio.

Član
i mene je zajebavalo, al je 10 puta pomoglo, ako tebi nece onda je moguce da je gornji na pedali rika, jesi siguran da je bilo ulja u posudi do vrha?

Član
Cak je i prelilo ulje kad sam stavio cep koliko sam sipao... Znajuci mene rikavelisao je i gornji 100%, ne mogu ja da prodjem jeftino.

Član
Znas kako, mozda je taj gornji i riknuo, a ovaj donji je mozda radio iako je malo piskio ulje...Ali njega sam morao u svakom slucaju zameniti. Nego reci ti meni, da nije nesto do seta, tj korpe, jel i to moguce?

Član
nop, nema sanse....uostalom , vidis golim okom, kad ste to drukali, sa zavrnutim holenderom, je li se kretao ista klip na tom donjem cilindru?