edo_16v je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Dobar je,samo motor nesto slabasan mogli su se ipak malo vise potruditi.
Izvini koliko tvoje auto ima konja kada ti je 800 malo :icon_question:
ima oko 801
edo_16v je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Dobar je,samo motor nesto slabasan mogli su se ipak malo vise potruditi.
:lol::lol: To je bila loziona,sarkazam, cudi me pa ste me tek sad napali kontam sto im je.Sarajlic je napisao(la):edo_16v je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Dobar je,samo motor nesto slabasan mogli su se ipak malo vise potruditi.
ima oko 801
GTI FAN je napisao(la)::lol::lol: To je bila loziona,sarkazam, cudi me pa ste me tek sad napali kontam sto im je.Sarajlic je napisao(la):edo_16v je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Dobar je,samo motor nesto slabasan mogli su se ipak malo vise potruditi.
ima oko 801
Taj dan ti je bio aktuelan obracun izmedju dizela i benzina dosad najveci :lol:nesobrzi je napisao(la):auto extra bez rijeci ali moram i ja sad malo u off unici nerazumijem zasto pojedinci moraju biti seljaci u dusi pa da odma podjebavaju za ljude sto voze disela i nele g nerazumijem sta ti imas protiv ljudi sto voze disela drzi se ti svog punta i suti nediraj nikog i nemoj podjebavati neznam dali moze tema proci o motoru nekog auta da se nepocne podjebavati dali je disel ili benzin.