Arius je napisao(la):sto se tice potrosnje mislim da priblizno trosi između 30-35 litara,ovaj jedan mercedes brabusov koji je prosle godine bio u Zenici sad je u Sarajevu trosio je 35 litara tako nam je bar rekao vlasnik tog mercedesa,ali je zato isao 350 na sat,zvijer u najblazem obliku :lol:
MTR je napisao(la):Arius je napisao(la):sto se tice potrosnje mislim da priblizno trosi između 30-35 litara,ovaj jedan mercedes brabusov koji je prosle godine bio u Zenici sad je u Sarajevu trosio je 35 litara tako nam je bar rekao vlasnik tog mercedesa,ali je zato isao 350 na sat,zvijer u najblazem obliku :lol:
kod koga je taj bio?
MTR je napisao(la):ja znam kad je koje auto prnulo' u carsiji a za tog nikad nisam cuo
Arius je napisao(la):MTR je napisao(la):Arius je napisao(la):sto se tice potrosnje mislim da priblizno trosi između 30-35 litara,ovaj jedan mercedes brabusov koji je prosle godine bio u Zenici sad je u Sarajevu trosio je 35 litara tako nam je bar rekao vlasnik tog mercedesa,ali je zato isao 350 na sat,zvijer u najblazem obliku :lol:
kod koga je taj bio?
zovu ga Hido zivi u Zenici,taj mercedes brabus bio je oko 7.0 jak i imao je oko 750 konja i otisao je u Sarajevo za 150 hiljada maraka tako bar ljudi pricaju sad hajd ga znaj ima li u tome istine,ja samo znam da sam ga vidio licno i da je pored njega stajao audi a8 i izgledao je poput igracke pored ovog mercedesa
Vernes_AMG je napisao(la):Arius je napisao(la):MTR je napisao(la):Arius je napisao(la):sto se tice potrosnje mislim da priblizno trosi između 30-35 litara,ovaj jedan mercedes brabusov koji je prosle godine bio u Zenici sad je u Sarajevu trosio je 35 litara tako nam je bar rekao vlasnik tog mercedesa,ali je zato isao 350 na sat,zvijer u najblazem obliku :lol:
kod koga je taj bio?
zovu ga Hido zivi u Zenici,taj mercedes brabus bio je oko 7.0 jak i imao je oko 750 konja i otisao je u Sarajevo za 150 hiljada maraka tako bar ljudi pricaju sad hajd ga znaj ima li u tome istine,ja samo znam da sam ga vidio licno i da je pored njega stajao audi a8 i izgledao je poput igracke pored ovog mercedesa
To je vjerovatno onaj W220 , generacije prije ove zadnje. 6.7 je motor u njemu koliko se sjecam , bas upecatljivu plavu unutrasnjost ima