Amer_89 Član 01.09.2010 #1 gdje ima kupiti ovdje u vog ima jedna radnja koja ima boschove svjecice al nestalo im a neznaju kad ce im opet doci
gdje ima kupiti ovdje u vog ima jedna radnja koja ima boschove svjecice al nestalo im a neznaju kad ce im opet doci
Sporting Član 01.09.2010 #3 sto se tice boscha mislim da ga kod nas nigdje nema u orginalnom izdanju... jer da ima ne bi imao mizernu cijenu.
sto se tice boscha mislim da ga kod nas nigdje nema u orginalnom izdanju... jer da ima ne bi imao mizernu cijenu.
Amer_89 Član 29.11.2010 #4 bmwscaner je napisao(la): samo ngk kupuj bosch svjecice su k* Kliknite za proširenje... koliko su po komadu ?
bmwscaner je napisao(la): samo ngk kupuj bosch svjecice su k* Kliknite za proširenje... koliko su po komadu ?
ZELA GTI Član 29.11.2010 #5 Ja sam kupovao za svoje auto nedavno. Ne sjećam se točno, mislim da su bile oko 60 -70 km. Sve 4 naravno:icon_biggrin:
Ja sam kupovao za svoje auto nedavno. Ne sjećam se točno, mislim da su bile oko 60 -70 km. Sve 4 naravno:icon_biggrin: