bora

bora

Član
eo da postavim i ovde pitanjce,postavio sam u PF Automobilska pitanja-sitni problemi,savijeti i informacije.al mi niko nista vec par dana nije odgovorio
pa sad cu i ovdje
znaci sta mislite o vw bora 2.0 85kw,potrosnja,performanse,udobnost,cijena servisa,kvarovi
i dal je puno da dam golf 2 1991god dizel u extra stanju i jos 5000km za boru a bora je 1999god
hvala

spusti malo cijenu i ugradi plin u borata,,
udobnija je od golfa,, servisi nisu skupi,,
motor je solidan hoce fino povuci,, ;)
a sto se kvarova tice,, dobro otvori ico kad budes kupovao
ako ju je neko slabo odrzavao, dok je vrattis u ispravno stanje
doce te jos 3,4 milje

Član
Hoće fino popiti, to znam. Ima kolega baš ovakvu, 4 motion, ima i plin. Oko 12l troši. A čuj da li je puno, pa svakako nije puno da doplatiš 5.000KM, Golf ionako ne vrijedi više od 2.000KM.;)

Član
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
spusti malo cijenu i ugradi plin u borata,,
udobnija je od golfa,, servisi nisu skupi,,
motor je solidan hoce fino povuci,, ;)
a sto se kvarova tice,, dobro otvori ico kad budes kupovao
ako ju je neko slabo odrzavao, dok je vrattis u ispravno stanje
doce te jos 3,4 milje

hvala i ja sam konto ako mognem malo da spustim cijenu makar da mu doplatim jedno 4300-4500 posto ipak je benzin i 99god
u sta da najvise gledam kad ga odem vidit,sta su im mane

OggyBoy je napisao(la):
Hoće fino popiti, to znam. Ima kolega baš ovakvu, 4 motion, ima i plin. Oko 12l troši. A čuj da li je puno, pa svakako nije puno da doplatiš 5.000KM, Golf ionako ne vrijedi više od 2.000KM.;)

pa i ja sam konto odma ugradit plin ako ga kupim
a sto se tice doplate naznam bas dal golf 1991god dizel sa orginalnih oko 240000km vrijedi 2000km
a covijek cijeni 9000km borisu

Član
Ma Bora je drug super auto ,neces se pokajati ugradis plin i to je to ..aa sto se tice doplate probaj ti njega spustiti bar na 4500km , Sretno ;)

ma pregledaj trapove dobro limariju, ma sve zivo pretresi kod majstora
pa probaj spustiti cijenu,, ta bora 9 ne vrjiedi, po trzisnim cijenama
ipak je to 99 god,, ko zna kakva oprema precesljaj pik pa ces vidjeti n;)

Član
akka je napisao(la):
Ma Bora je drug super auto ,neces se pokajati ugradis plin i to je to ..aa sto se tice doplate probaj ti njega spustiti bar na 4500km , Sretno ;)

pa probat cu spustit malo cijenu
i plin obavezno
hvala