BMX - NOVI VIDEO na zadnjem, bez prednjeg tocka!

BMX - NOVI VIDEO na zadnjem, bez prednjeg tocka!

Svaka čast druže, uvijek mi bude drago kad vidim da je neko postigao nešto čemu je težio. Sretno u budućnosti, samo naprijed ! :cool:
 
Član
kako samo imaju reakciju ovi sa autima kad te vide..meni je ovo super...koliko predjes kilometara komotno na zadnjem do mora otici...hehe i kako ti je kad sidjes sa ovog cica poslije 12minuta...:cool:
 
Član
kavaz je napisao(la):
Svaka cast za ovo. Svakako i ovaj duzinski obori kad bude prilike za to ;)

Hvala vam svima puno ;) Zadovoljan sam pravo, mada je vjetar puhao jace :( Mozda je moglo biti bolje, mozda ne, ne znam. Ugl. rekord je bio 14.05 sec., a moje vrijeme 12.674 na zadnjem, 100m iz mjesta se krece ;) Sejo Agic i Tiro Haris su mjerili vrijeme, sa opremom sa raceova. Sejo je potvrdio vrijeme na federalnoj kad je davao intervju. Bilo je hrpa ljudi, preko 250 sigurno sto im se zahvaljujem od srca, 402.ba timu takodjer odradili sve bez greske ;)
Pozdrav ;)

Evo jedna od najdrazih slika, sa bljesak.info ;)

ibrobiciklistaokomita.jpg
[/URL]Uploaded with ImageShack.us[/img]

;)
 
Član
Par slika sa nastupa iz Sarajeva, sa racea ;) Bio extra provod, moj prvi veći nastup, malo je i treme bilo u subotu, al nedelju je već bilo bolje ;) Znaci ovaj put je bilo ono, da vidim kako ce ici, pa sam uradio ono reci cu normala nastup ;) Ispred mene je dosta vjezbanja, tako da sljedece godine obecavam spektakularan show ;) Seadu koji je covjek samo taki, ljudina, Tiri i Muhi se zahvaljujem opet pisem, na svemu, od nastupa sa biciklom, smjestaja za spavanje meni i mojoj ekipi, i ostalih stvari, čast mi je bila biti gost na ovakome Showu ;) Stvarno su ljudi, svaka im čast na svemu, nemam im ni jedne jedine zamjerke, samo tako nastavite ;) Sljedece godine ce biti pravi show, obećavam :icon_biggrin:

evo..
jg1pxe.jpg

faqer.jpg
zxaefd.jpg
nbfde9.jpg

2e4wyad.jpg

2egeo1f.jpg


;) :cool:
 
Član
Pozdrav,
danas snimljen novi video na zadnjem točku, bez prednjeg sa BMX-om opet :) Al ovaj put, 30:19 minuta, pola sata :D
Bilo bi jos sigurno, nismo imali memorije, tako da moze jos dooosta ;) Video ce biti za dva-tri dana, HD 720p i fino odradjen :)
LP :)
 
Član
Evo ga, video je tu. Nakon nekoliko pokušaja, autorska prava, ovo ono, uspjeli smo ga upload na youtube. :)
Znači, novi video, vozio sam BMX-a na zadnjem točku, bez prednjeg točka, 30 minuta. ;)
:D

Uzivajte! :finger:
 
Član
Pozdrav svima, nisam ovdje dugo pisao :)
Bilo je nekih problema sa videom, nije ga moglo ucitati neko vrijeme pa je napravljeno opet, to je zadnji video na zadnjem tocku bez prednjeg, 30:19 min. :)
Za 2014 ima svasta, BMX se poceo polako raditi pa ce biti do polovine 5og mjeseca, ucili su se neki novi trikovi, vjezbalo se pomalo, kako je vrijeme dalo :) Vidjet cu ove godine da probam izgurati nekog dobrog sponzora, ako ko bude zainteresiran :)
Neki su mozda vidjeli, neki ne, pripremam se za ovaj novi Guinness rekord, 17 kilometara na zadnjem tocku u sat vremena, obaranje bi trebalo biti nekad u sestom mjesecu, ako se sve poklopi, pa cemo vidjeti, spremao sam se dosta, mada je jako, jako tezak rekord, al potrudit cu se :)

Tu je zadnji video voznje bez prednjeg tocka, pola sata, dok ne bude novi, cim bude gotov BMX :)
Pozdrav ;)
 
Član
dobro si ti skontao da je prednji tocak protivteza i kad se skine ispadne kao monocikl. svaka cast na ideji

url
 
Član
Davno bješe ovdje pisano :D
Evo jedan video od neki dan, nije ovaj put na zadnjem tocku, al evo... :D Vrtio ručke

(Y)
 
Top