Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Iduce sedmice bi trebqli stici zadnji vezni lim, branik i kompletna stranica. Sada sam ispeglao gepek sad malo nagitati i slajfanje zadnji spojler M-tech je malo pukao na jednom mjestu, pa ce se to srediti vlaknima a ostalo na njemu je industrijskim fenom vraceno
M-tech spojler uradjen vlaknima, nagitan, islajfan i bacen filer, kupljen jos jedan zadnji branik i amortizeri i unutrasnjost gepeka i jos sitnica...
Stranica i vezni lim nadjeni jako zdravi, nema hrdje nigdje, jos uvijek unutra fabricki vosak i fsbricka farba na autu, sada ganjam transport, svi kenjaju i nece da voze... Tacno ljudi nece pare...
Malo sam zaposlen pa radim tek poslije posla olaksan za street race haha
Sad rastavljam punktove-pikove fabricke i skinuo stok sa stranice pa cemo upasati je na auto ubacicu i postolje za akumulator, posto je u ovom auto sto je dosla stranica bio eta motor i akumulator u gepeku, pa cu i nju prebaciti tako da imam i u gepeku postolje za akumulator ali je lim debeo to je nevjerovatno...