Salle je napisao(la):joj jeste mi čudni, ks nikad dovoljno, šta fali, kad se covjek voza u svojoj 7ici a zna da mu neki porsche ili ferrari i sl. nemogu ga otrest... šta ga *****, ima para, hoce da vozi i da bude manga.. pa neka izvoli malo dublje u džep i tu je NOVI BMW M7 ...
pa Audi ima S8, a mercedes da ne pricam S-class-a amg, brabus, carlson, wald, ... šta fali da i bmw ima svoju M7 haha...
i kad bi imao love uzeo bi radije neku S8 ili S-clasu AMG, ili BMW M7, nego obicne
BaXRS4 je napisao(la):Pošto nemogu da čitam ove dezinformacije onda moram i ja malo da tipkam...
S8 od 360Hp ili 420Hp za nepovjerovati...
U Audi-u S8 se trenutačnom modelu se nalazi V10 5.2 455Hp i extremno je brži od W12 A8...
Još nešto razlike između Audijevih S i A modela su nebo i zemlja o RS neću ni pričati...
Također kada vidite npr. Audi A4 S-line, to nema nikakve veze sa opremom i difrecijalem koji se nalazi ispod S4...
Da skratim priču S8 je extremnom poštovano i brzo vozilo...
Slažem se da treba biti BMW M7 jer postoje kupci i za to...
S8 koji stiže krajem 2010. na tržište će imati oko 600Hp....
:icon_exclaim:
Salle je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):Pošto nemogu da čitam ove dezinformacije onda moram i ja malo da tipkam...
S8 od 360Hp ili 420Hp za nepovjerovati...
U Audi-u S8 se trenutačnom modelu se nalazi V10 5.2 455Hp i extremno je brži od W12 A8...
Još nešto razlike između Audijevih S i A modela su nebo i zemlja o RS neću ni pričati...
Također kada vidite npr. Audi A4 S-line, to nema nikakve veze sa opremom i difrecijalem koji se nalazi ispod S4...
Da skratim priču S8 je extremnom poštovano i brzo vozilo...
Slažem se da treba biti BMW M7 jer postoje kupci i za to...
S8 koji stiže krajem 2010. na tržište će imati oko 600Hp....
:icon_exclaim:
jebaji ga, ja razmisljao samo o starim 8icama, jer one idu takve snage... onakve što ja imam
edoze je napisao(la):Salle je napisao(la):joj jeste mi čudni, ks nikad dovoljno, šta fali, kad se covjek voza u svojoj 7ici a zna da mu neki porsche ili ferrari i sl. nemogu ga otrest... šta ga *****, ima para, hoce da vozi i da bude manga.. pa neka izvoli malo dublje u džep i tu je NOVI BMW M7 ...
pa Audi ima S8, a mercedes da ne pricam S-class-a amg, brabus, carlson, wald, ... šta fali da i bmw ima svoju M7 haha...
i kad bi imao love uzeo bi radije neku S8 ili S-clasu AMG, ili BMW M7, nego obicne
pa stvar je sto bmw vec ima motor koji je malo slabiji al ima veci obrtni moment...i cemu onda motor za M7?shvatio bih da je M oprema,to svaka cast,al davat puuuno vise para,da bi imao oznaku na haubi i na gepeku,nema logike,kad vec skoro iste performanse mozes imat u "obicnom" modeli 760...al eto,i ovo ce naci svog kupca...
Salle je napisao(la):možda ce manje trošiti M a i biti tik Tvrđi i sigurniji na brzom uletanju u krivine i sl.
pa nek je to dvoje samo, vrijedi ga opet uzeti...
pa stare a8 tipa D2 od 94-'02 su imale S8 360KS, 4.2l; a imale su A8 6.0 W12, oko 450KS, ali opet su ih dosta ljudi uzimali S8, jer je bio malo niži, tvrdi, bolje leži u krivinama, i sl.
dok su A8 6.0 bile bolje tehnicki opremljene i udobnije...čak ih većina izlazilo sa sufiksom L, tj A8L (long)
te su 8ice bilo malo duze u odnosu na A8/S8...