erol_brcak Član 18.10.2008 #17 :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: O my,O my! skoro pa SAVRSEN! (nije u mat crnoj)
:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek: O my,O my! skoro pa SAVRSEN! (nije u mat crnoj)
šakal Član 26.10.2008 #20 super al mi se ne sviđa onaj spojler prevelik je, ali vjerovatno ima svoju svrhu pošto je ovo race verzija
super al mi se ne sviđa onaj spojler prevelik je, ali vjerovatno ima svoju svrhu pošto je ovo race verzija
nokke Član 26.10.2008 #21 premocna benga...cudo niko nije rekao da mu se ne svidja..jer obicno to tako mora biti ....ustvari sakal40 je rekao da mu se ne svidja spojler..
premocna benga...cudo niko nije rekao da mu se ne svidja..jer obicno to tako mora biti ....ustvari sakal40 je rekao da mu se ne svidja spojler..
E edoze Član 26.10.2008 #24 ibizasa je napisao(la): ma ovo nacrtao d1x1 ..lijevom rukom Kliknite za proširenje... mislim da nema potrebe povlacit opet tu temu,ok?
ibizasa je napisao(la): ma ovo nacrtao d1x1 ..lijevom rukom Kliknite za proširenje... mislim da nema potrebe povlacit opet tu temu,ok?