muha je napisao(la):Ma kazu bio na krovu,kazu malo kucnut.kaza nikada udaran.Sto ljudi,sto cudi.
Auto je u odlicnom stanju,a ako je udaran neka neko prepozna ako je sasiven kako kazes,ta rijec znaci da je usinut i silicno,a ako je toliko udaren zasto je njegov blatobran popravljen
Ali ne bitno nijedan nije savrsen a meni je odlican,jer malo ih je ovakvih....
mislim da negdje imam slike auta kakvo je bilo
pa ti stavim
evo i ovaj je savrsen jelde
http://www.market.ba/oglas/268692
ali su u pozadini krije jedna bandera po sred auta
mogu ti pokazati sve sto je mjenjano na autu
mada ako si ti sretan dobro jei to je bitno.. samo
Aditas je napisao(la):Ma super je auto kono... pusti priče... Markantan je na onom ćoršku koliko je i Mitsubishi bio..pretpostavio sam da je vas i prije nego sam vidio na forumu..
Flex Gt je napisao(la):Brate neka je sa srecom. Ma pusti ove sta pricaju vazno je ono sta ti mislis, nesumnjam ja u tebe. Neka dusmanaju boli te k.... . Bavarija je perverzija. Pozzzzzzzzz
Little Dragon je napisao(la):Extra auto mi smo zakasnili 3 sekunde da je pogledamo i zamjenimo al si prije nasnek je sa srecom presao dosta km kako na plinu tako i na benzinu
![]()
nodiash je napisao(la):Pristojna cijena za ovakvo auto...a sad koliko je i dali je bio udaran to ostavljam drugima...a sto se tice tog oglasa sto je muha izbacio...ima i ovde u oglasu taj isti...lik trazi oko 15 000km za njega a ocigledno jos uvijek nije svjestan da se sad moze naci e46 za te pare...a 11 500 za ovakvu e36icu je dobra cijena...tako da uzivajte u blagodatima kralja svih vozila i neka vam je sa srecom jos jednom![]()