Član
Nakon malo duže potražnje za novom vozilicom, napokon je došla. Ipak sam se odlučio da sam uvezem, budući da se kod nas auto ne može lako kupiti. Mjesec ipo dana sam obilazio naše tzv. auto kuće, svi daju neke garancije, garancije na kilometre, a u tomić kad odem skroz druga priča.
Da ne duljim, drugi sam vlasnik, auto je iz Ch.
Auto je prešlo urednih 180 000, uredna servisna knjiga, solodina oprema ja prezadovoljan.
Od opreme, automatic, tiptronic, te ima opciju sport, dvozonska klima, ful osvjetljenje unutrašnjosti, bravama, bixenon svjetla sa peračima, [hlađeni pretiniac, usb, aux da ne nabrajam.
Da ne pitate sto je auto na Col tablama, auto kuća ima svoju poslovnicu i u njemačkoj, budući da sam gore bio kod familije, lakše mi je bilo da tu auto preuzmem.
U nastavku par slika, kad budem imao više vremena uslikaću ga malo detaljnije.
Lp
Da ne duljim, drugi sam vlasnik, auto je iz Ch.
Auto je prešlo urednih 180 000, uredna servisna knjiga, solodina oprema ja prezadovoljan.
Od opreme, automatic, tiptronic, te ima opciju sport, dvozonska klima, ful osvjetljenje unutrašnjosti, bravama, bixenon svjetla sa peračima, [hlađeni pretiniac, usb, aux da ne nabrajam.
Da ne pitate sto je auto na Col tablama, auto kuća ima svoju poslovnicu i u njemačkoj, budući da sam gore bio kod familije, lakše mi je bilo da tu auto preuzmem.
U nastavku par slika, kad budem imao više vremena uslikaću ga malo detaljnije.
Lp