Ma solidna je kubikaza nego steta na ovakav izgled da je 2.0 nista lose ne govori raja...samo da je malo jaci ne bih skodiloVozio sam e90 s 2.0 motorom i ide fino.. pola foruma vozi auta ispod 100KS a svima 160 malo
Imam bmw 220 konja sport tiptronic full oprema al 2.0 je steta na ovakav Look znas i sam budemo realniide ovo jako fino i ugladjeno . te price dvica otrest fabricka macku o rep respekt za dvicu ali preko 120 svoje misli ne cujes ali kad god vozim dvicu osmjeh je od uha do uha . ovo se vozi od 100 do 200 . auto je prelijep i sasvim dovoljno jak za nase prilike realno dosta puta nama prostora presaltat u 3 a kamoli sta vise
sto jest jest ali zavisi sve na sta je naviko kako vozi sta zeli samo to je jedna velika zaraza i brzo se zasiti u uvjek moze jos . evo ja prije neki dan jaranu dao moga ajde nek proba jedno 20 km vozi kaze bolji njegov tdi a moj skoro duplo jaci cudno mi i kaze 1.8t nevalja (osjetio sam se prozvanim) i fino mi na auto put sa nekih 40tak ma ni blizu zaostaje dosta . poslje se zamjenimo ja njega ostavim za duzinu sa njegovim a on sa mojim ni maknut kasnije skontam lik mjenja na oko 3.500 kaze on osjeca da ne moze vise pouka price sve je to stvar navike . u pravu si na ovaj look ide i 3.0 ali 2.0 moze da se vozi ali potezak je dosta auto . imam jednog jarana cuner pravi kaze debela djevojka moze ali auto nikakoImam bmw 220 konja sport tiptronic full oprema al 2.0 je steta na ovakav Look znas i sam budemo realni
sto jest jest ali zavisi sve na sta je naviko kako vozi sta zeli samo to je jedna velika zaraza i brzo se zasiti u uvjek moze jos . evo ja prije neki dan jaranu dao moga ajde nek proba jedno 20 km vozi kaze bolji njegov tdi a moj skoro duplo jaci cudno mi i kaze 1.8t nevalja (osjetio sam se prozvanim) i fino mi na auto put sa nekih 40tak ma ni blizu zaostaje dosta . poslje se zamjenimo ja njega ostavim za duzinu sa njegovim a on sa mojim ni maknut kasnije skontam lik mjenja na oko 3.500 kaze on osjeca da ne moze vise pouka price sve je to stvar navike . u pravu si na ovaj look ide i 3.0 ali 2.0 moze da se vozi ali potezak je dosta auto . imam jednog jarana cuner pravi kaze debela djevojka moze ali auto nikako
Cuj tezak, auto ima cca 1,4t, nece na pistu s njim. Sta vam je. Postoje i slabiji motori od ovog u e90, zasto bi bio tezak?E bas o tome ja i pricam nije to to tezak je za tu kubikazu dok da je 3.0 poletio bi a ovako..jbg bas se slazem s tobom