Bmw e60 530d problem

Bmw e60 530d problem

Pozdrav ekipa!
Za kolegu anonimno prenosim poruku jer je friško postao vlasnik BMW-a E60 530d.

Ovako on kaže:
Kako je prvi puta kupio BMW na nagovor žene, na prvu mu je bio odličan. No nakon nekog vremena pojavila mu se greška lampica AIR bag. Malo je prekopao iskustva iz BMW ekipe i shvatio da se radi o manjem kvaru i da nije toliki problem. Međutim, nije mu bilo jasno zašto je folija u sjedalu pukla kad nije prao auto iznutra otkako je kupio auto. Na njegovu nesreću većinom je vozila žena pa je pomislio da se ona nespretno naslonila koljenom pa je pukla folija, što nebi bio problem da mu žena nikad u životu nije oprala auto.
Žena se zaklinje da ona nema naviku voziti ništa na prednjim sjedalima, ne naslanja se sjedalo koljenima, da je u autu sama i naravno nema ljubavnika pa da je bilo akcije u autu i sl.
Odlučio je otići na njen posao pred kraj radnog vremena i sakriti se pored auta da vidi dali ima čudnu naviku da koljenom stisne sjedalo dok na suvozaćevo sjedalo ostavlja torbicu i imao je što vidjeti.
Pao je mračak oko 19h, on se sakrio iza zadnjeg točka iza auta, žena izlazi s posla i razmjenjuje poljupce s ljubavnikom i prilaze prema autu na parkingu.
Dok je čučao iza auta vidio je da je korozija nagriza zadnji desni blatobran i na nekim mjestima je već propao lim.
Njegovo pitanje glasi: dali je linija E60 imala problema s korozijom i dali je pogriješio pri odabiru auta?!
 
Top