Predstavljanje treba da sadrži ime prezime, adresu, i auto koje imašAli kako reagovat na glupost o obaveznom prestavljanju ?
Cu adresu,hoces jos maticni broj i otiske da ti ostavi
to i ti uvrijedjen zbog ovog "djecaka" ili nisi skontao )...A mislim da lične informacije stvarno nisu potrebne da bi ja dao kvalitetne komentare vezane za temu..."ime i prezime, mjesto, auto, recite nešto o sebi" :S..dobro momak reče,...jeli potreban i matični broj ili broj kreditne kartice?ovaj forum sve više i više postaje sprdnja zbog ovakvih osoba
to i ti uvrijedjen zbog ovog "djecaka" ili nisi skontao )...A mislim da lične informacije stvarno nisu potrebne da bi ja dao kvalitetne komentare vezane za temu..."ime i prezime, mjesto, auto, recite nešto o sebi" :S..dobro momak reče,...jeli potreban i matični broj ili broj kreditne kartice?
ma dobro prijatelju...ja lične podatke ne dajem u banci i u opštini ako stvarno ne moram a da ih dajem na jednom forumu na internetu!? to se jednostavno ne radi! traženi su podaci, prestavljanje i razlog zašto smo tu da bi uopšte pristupili forumu...Ja sam dao sasvim regularan odgovor na taj zahtjev. Razlog i auto koje vozim je već previše a sad da ostavljam ime i prezime i adresu je degutantno i bezobrazno tražiti. Razumio sam ja da je nekome povrijedilo ego ono "dječaci" ) Mislim da bi za temu bilo puno korisnije ono što ću iznijeti a da se ne daju rani zaključci kao što si ti izletio ovdje.Druže, znaš kako si ušao na forum, isto dijete u obdanište koje viče na sav glas hoću ja da se igram s bagerom
ma dobro prijatelju...ja lične podatke ne dajem u banci i u opštini ako stvarno ne moram a da ih dajem na jednom forumu na internetu!? to se jednostavno ne radi! traženi su podaci, prestavljanje i razlog zašto smo tu da bi uopšte pristupili forumu...Ja sam dao sasvim regularan odgovor na taj zahtjev. Razlog i auto koje vozim je već previše a sad da ostavljam ime i prezime i adresu je degutantno i bezobrazno tražiti. Razumio sam ja da je nekome povrijedilo ego ono "dječaci" ) Mislim da bi za temu bilo puno korisnije ono što ću iznijeti a da se ne daju rani zaključci kao što si ti izletio ovdje.