edo_16v Član 12.05.2011 #17 beZZa je napisao(la): Cini mi se da je stari BMW otisao negdje na dobrinju, svaki dan ga vidjam a vidim odnekud mi je poznat Sretno sa novim autom, i sretno u nastavku Kliknite za proširenje... U svrakinom je a na dobrinji valjda kafe :icon_biggrin:
beZZa je napisao(la): Cini mi se da je stari BMW otisao negdje na dobrinju, svaki dan ga vidjam a vidim odnekud mi je poznat Sretno sa novim autom, i sretno u nastavku Kliknite za proširenje... U svrakinom je a na dobrinji valjda kafe :icon_biggrin:
basinac Član 12.05.2011 #26 extra bimmer, al zadnji kraj :icon_eek::icon_eek::icon_eek: Koliko su ga ovi zatamljeni žmigavci uljepšali, to je za nepovjerovati
extra bimmer, al zadnji kraj :icon_eek::icon_eek::icon_eek: Koliko su ga ovi zatamljeni žmigavci uljepšali, to je za nepovjerovati
stefan Legend 04.06.2011 #29 tek vidjeh temu, neka je sa srecom odlican bimber, i mislim da sam te danas vidio na bulozima oko pola 7 ili mi se ucinilo
tek vidjeh temu, neka je sa srecom odlican bimber, i mislim da sam te danas vidio na bulozima oko pola 7 ili mi se ucinilo