emirEX_sa Član 19.01.2008 #16 Dino je napisao(la): Crni... Kliknite za proširenje... definitivno crni
emir_89 Član 19.01.2008 #17 Faya_M5 je napisao(la): i dalje crni vodi...hehe, steta sto mu je automatic... Kliknite za proširenje... i ja sam za crnog, a haj ba faya, ko da ima veze sto je automatic, ionako ga necemo vozat, nego samo gledat... hehe
Faya_M5 je napisao(la): i dalje crni vodi...hehe, steta sto mu je automatic... Kliknite za proširenje... i ja sam za crnog, a haj ba faya, ko da ima veze sto je automatic, ionako ga necemo vozat, nego samo gledat... hehe
GaaZDA_VR6 Član 19.01.2008 #18 Crni ima bolju opremu, jedina prednost sivog je coupe!!! Crni,Crni!!! :-D
Integra_Gsi Član 26.01.2008 #23 Faya_M5 je napisao(la): i dalje crni vodi...hehe, steta sto mu je automatic... Kliknite za proširenje... sta si zapeo za taj automatic pa to je izmislio pametan covjek jebo ga ti
Faya_M5 je napisao(la): i dalje crni vodi...hehe, steta sto mu je automatic... Kliknite za proširenje... sta si zapeo za taj automatic pa to je izmislio pametan covjek jebo ga ti
SeEn_BoSs Član 27.01.2008 #24 Polahko ljudi nemoj da se prepirete ... ja cu uzeti i crni i sivi ... hehehhe al opet crni je malo bolji +1
Polahko ljudi nemoj da se prepirete ... ja cu uzeti i crni i sivi ... hehehhe al opet crni je malo bolji +1
Ja_i_Moj_GTI Član 27.01.2008 #25 Sivi mi izgleda puno mocnije i agresivnije, mada je i crni dobar, al moj glas ide sivom...
A aske777 Član 08.06.2008 #28 ma brate dobra su oba.. a glasa za sivog nekako mi je hm neznam... bolji je sitno...