Član
enesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
enesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
auu sto je dobar bimer svaka cast premocno izgleda samo naprijed a mogo s nam malo opisat o cem se radi mislim koji motor i to ako ti nije sta pozz i puno srece u nastavkuenesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
edwa90 je napisao(la):auu sto je dobar bimer svaka cast premocno izgleda samo naprijed a mogo s nam malo opisat o cem se radi mislim koji motor i to ako ti nije sta pozz i puno srece u nastavkuenesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
ArminM je napisao(la):premocan je svegami,temeljno ti to sve radis,samo naprijed
baci koju sliku unutrasnjosti
d3j4n0v1c je napisao(la):ArminM je napisao(la):premocan je svegami,temeljno ti to sve radis,samo naprijed
baci koju sliku unutrasnjosti
samo lagano, sledece u planu je refresh motora, mjenjanje ulja u automatskom mjenjacu i filtera, chipovanje i jos dosta toga, samo ako bog da srece i zdravlja,,,
slike cu postaviti ovih dana,,,
ma super pravo a koji je motor KW i to svaka cast bogami pravo mi se dopadad3j4n0v1c je napisao(la):edwa90 je napisao(la):auu sto je dobar bimer svaka cast premocno izgleda samo naprijed a mogo s nam malo opisat o cem se radi mislim koji motor i to ako ti nije sta pozz i puno srece u nastavkuenesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
BMW 530d e39 M-optik kao sto vec u naslovu pise, godina proizvodnje je 2000, Od opreme ima standardno,
4 x el. podizači, el. podesavanje retrovizora i el. preklapanje, sjedista od brusene kože (alkantara), 16:9 display sa navigacijom, tv prijemnikom, webasto, cd box 6 cd, ASC, xenon kratka i duga, (uskoro u maglenke), felge 18" sa modela e60 2006 god.
ako te jos nesto zanima pitaj slobodno,,,
edwa90 je napisao(la):ma super pravo a koji je motor KW i to svaka cast bogami pravo mi se dopadad3j4n0v1c je napisao(la):edwa90 je napisao(la):auu sto je dobar bimer svaka cast premocno izgleda samo naprijed a mogo s nam malo opisat o cem se radi mislim koji motor i to ako ti nije sta pozz i puno srece u nastavkuenesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
BMW 530d e39 M-optik kao sto vec u naslovu pise, godina proizvodnje je 2000, Od opreme ima standardno,
4 x el. podizači, el. podesavanje retrovizora i el. preklapanje, sjedista od brusene kože (alkantara), 16:9 display sa navigacijom, tv prijemnikom, webasto, cd box 6 cd, ASC, xenon kratka i duga, (uskoro u maglenke), felge 18" sa modela e60 2006 god.
aha dobar odlican poZZd3j4n0v1c je napisao(la):edwa90 je napisao(la):ma super pravo a koji je motor KW i to svaka cast bogami pravo mi se dopadad3j4n0v1c je napisao(la):edwa90 je napisao(la):auu sto je dobar bimer svaka cast premocno izgleda samo naprijed a mogo s nam malo opisat o cem se radi mislim koji motor i to ako ti nije sta pozz i puno srece u nastavkuenesss je napisao(la):sve novo , cisto i milina za uraditi , samo tako dalje,pametno ulazes u auto
motor je sa 135 kw, 184 konjske snage,,,