CoL3 BHT Ovisnik 01.04.2009 #16 RE: samo 2 slike :icon_eek: huhu te 2 slike govore sve,zvjer,trosil kako
GTI 16V Član 01.04.2009 #18 RE: samo 2 slike Cestitam Muho sve najbolje i puno predjenih km bez kvarova
lov2xlr8 Član 01.04.2009 #19 RE: samo 2 slike cestitam,nek je sa srecom bio je jedan u tz ovakav isti samo automatik ja mislim
vladica85 Član 01.04.2009 #22 RE: samo 2 slike muha je napisao(la): znam manuelci su rijetkost.... Kliknite za proširenje... iskljucivo su automatic sa 5 brzina a inace gradska mu je po fabrici 18,2L
RE: samo 2 slike muha je napisao(la): znam manuelci su rijetkost.... Kliknite za proširenje... iskljucivo su automatic sa 5 brzina a inace gradska mu je po fabrici 18,2L
.nOKe Legend 01.04.2009 #24 RE: samo 2 slike hop hop muhu i golfove dvice nije pogodila recesija hahaha sretno kume, izvjestavaj nas sta i kako radis nek je sa srecom
RE: samo 2 slike hop hop muhu i golfove dvice nije pogodila recesija hahaha sretno kume, izvjestavaj nas sta i kako radis nek je sa srecom
Schumi Član 01.04.2009 #26 RE: samo 2 slike Znači stigla je prinova,nek je sa srećom mašinka...Može li malo detalja i koja riječ o planovima
RE: samo 2 slike Znači stigla je prinova,nek je sa srećom mašinka...Može li malo detalja i koja riječ o planovima
ogipower Član 01.04.2009 #27 RE: samo 2 slike super je al koga briga za potrosnju hahaha ma najjaci si de nam stavi jos slika malo unutrasnjosti i zivotati operi taj motor osevapices se poz
RE: samo 2 slike super je al koga briga za potrosnju hahaha ma najjaci si de nam stavi jos slika malo unutrasnjosti i zivotati operi taj motor osevapices se poz