ADILAV je napisao(la):Auto je mrak...lol najjaca ova sa Sarajevo TaxijemXD
Iceman je napisao(la):mirza.susic je napisao(la):pretjerao si sorry nije po mom ukusu
_JokeR_ je napisao(la):Ma odlican bmw stvarno nego jel ono 9mm metak pored pehara???? :icon_question:
Iceman je napisao(la):ADILAV je napisao(la):Auto je mrak...lol najjaca ova sa Sarajevo TaxijemXD
hehehe to je bilo prije dvije godine u Tuzli:lol:
simke_bl je napisao(la):auto je prespreman, nema sta, vidio sam ga par puta na street race-u... bilo bi mu jos fino ugraditi zadnja led svjetla, mislim da bi mu dobro stajalo... ne znam kakva je masina ispod haube, ali izgled je exxtra!
Iceman je napisao(la):badboy je napisao(la):ice auto ubi baju,nema sta...svaka cast
samo mi se unutrasnjost nesvidja ali moze proci,kralj si majkemi
ej gdje si nabavio tu karamboli versus,jer imao sam je i ja ali otisla zbog lezecih policajaca...
Na koju mislis prednju ili zadnju?
Iceman je napisao(la):ADILAV je napisao(la):Auto je mrak...lol najjaca ova sa Sarajevo TaxijemXD
hehehe to je bilo prije dvije godine u Tuzli:lol:
emir_89 je napisao(la):na taxi standu. bio parkiran neki golf, nije nikog bilo u autu, a oni tad isli na race. i madzo stao i obezbjedio se :lol:
a glupih pitanja, majko mila...
Iceman je napisao(la):simke_bl je napisao(la):auto je prespreman, nema sta, vidio sam ga par puta na street race-u... bilo bi mu jos fino ugraditi zadnja led svjetla, mislim da bi mu dobro stajalo... ne znam kakva je masina ispod haube, ali izgled je exxtra!
Ta su svijetla na autu vise od godinu dana:icon_smile: