BMW e36, hajmo BMW znalci

BMW e36, hajmo BMW znalci

Član
ko je imao nesto vise iskustva sa ovim autima, prvenstveno 1.6 ili 1.8 benzinci i 2.5 turbo dizelasi :cool:
pogotovo coupe :)
dobre strane, mane... sve sto kazete korisno je ;)

Član
ja sam skoro imao bmw 316 e 36 extra auto,,nije ni toliko slab kad pogledas druge 1.6 motore....nisam imao nikakvih problema s njim,a nije u mene bio dugo(samo 2 sedmice) tako da ne znam puno o njemu:cool:

Član
hvala ;)

a i ja sam ovog 1.8 provozao malo, svidjelo mi se pravo... rekao sam sebi, moram ga imati :D

Član
predobar auto,samo je coupe 6 puta ljepsi od cetvorovratnog modela,imas one m optic izvedbe,one su najljepse s tim da je to kolikoi dobro toliko i lose,nist mu ne pase od obicnog...sto se motora tice 1.8 is,2.0 ili 2.5...

http://www.bhtuning.com/p-bmw-e36-318-is-coupe-t-39037.html

Član
Najljepša trica;)
1,6 malo lijen,1.8 taman, 2,0 i 2,5 extra:icon_smile:
Nema se šta mnogo reći,ekstra auto.Taj 2,5 dizel je isto ekstra motor.
Uvjek sam htio ovakvu tricu,al i sad dobro drže cijenu:icon_cry:
Ima jedan crni 320 coupe u Mostaru.Dedo ga neki voza.Svaki put kada prođem pored njega gledam jel se prodaje:D

Član
evo jednog e36 koji se vozao po doboju...

slika-43413-2010-02-1266601974-velika.jpg

slika-43413-2010-02-1266612009-velika.jpg

Član
Đirao se jedan sličan(možda i ovaj) po Mostaru.Full nabrijan a 1.6 motor u njemu,bubnjevi pozadi:D

BHT Ovisnik
@zela
prodaje se neki kod picerije megi crni coupe,nije se pomakao mescini vec godinu dana,jako lijep primjerak,al mescini nesto puno trazi
rođak mi je 96 kupio skoro novu,par kilometara presla bila kad je uzeo 325tds,vozao je sve do prije godinu +,jednom je mjenjao motor,al njegovom krivicom,inace kaze da je prezahvalan tim motorom bio,nekada najbolji diesel motor,uglavnom on je svih tih godina bio zadovoljan

vidio sam u gradu i ovoga,izgleda na oci jaako dobar,nesto je sitno love trazio,oko 7000
http://www.pik.ba/artikal/284460/bmw-e36-kupe-/

Član
CoL3-99 je napisao(la):
@zela
prodaje se neki kod picerije megi crni coupe,nije se pomakao mescini vec godinu dana,jako lijep primjerak,al mescini nesto puno trazi
rođak mi je 96 kupio skoro novu,par kilometara presla bila kad je uzeo 325tds,vozao je sve do prije godinu +,jednom je mjenjao motor,al njegovom krivicom,inace kaze da je prezahvalan tim motorom bio,nekada najbolji diesel motor,uglavnom on je svih tih godina bio zadovoljan

Ne prodaje se više.Onaj je 325...Zvao sam prije godinu dana,znaš koliko je cura tražila za njega?11 000 maraka:icon_confused:
Ja sam joj se nasmijao i rekao doviđenja:D

Član
rijetki su coupe modeli kod nas...a tesko je i naci neki da nije lupan i u dobrom stanju,pored toga drze cijenu u pm...

Član
ne svidja mi se ovaj, ni zuti ni ovaj sivi :D
stock je majka
800px-1998_e36_328i_coupe_front_.JPG

nije bas hica da je coupe, moze i neki pristojni sedan
iskljucivo 1.6 - 1.8 benzinci ili 2.5 td

ajmo ostali... informacije :D

Član
ma fabrika majka...u onaj zuti je stvarno momak ulozio puno truda ali meni se masu stvari ne svidja...
moj izbor bi bio coupe,m optic,boja mat crna,motor 2.0i...

Opce je poznato da su to odlicna auta, ali isto tako opce je poznato da ih je vrlo malo ocuvano, u dobrom stanju i da nisu sastavljani iz nekoliko dijelova. Imam u familiji jednog E36 328i coupe M-optic, crni, dobro stanje, star 15 godina ali ide ko' zmaj, prodali bi ga, ali problem je sto nisu BIH table i onda ljudi nude samo neke mizerne ponude, kao da je obicni 316 e36 stranac...