Član
Dobre.felge.imas buraz haha :*Odlican BMW, sretno sa radovima, i poz od brata haha
Pogledajte prilog 62170
Dobre.felge.imas buraz haha :*Odlican BMW, sretno sa radovima, i poz od brata haha
Pogledajte prilog 62170
Haha, nisu brock b1, al* mogu proci hahaDobre.felge.imas buraz haha :*
Nemam ni ja brock b1 morao sam vratiti felge na celicarama jeHaha, nisu brock b1, al* mogu proci haha
Steta jbg, bice nekad aBd haha, ja evo radim na farovima kontam one u sredini u zuto farbati zajedno sa maglenkamaNemam ni ja brock b1 morao sam vratiti felge na celicarama je
Ja sam slab na zute angel eyes i xenoneSteta jbg, bice nekad aBd haha, ja evo radim na farovima kontam one u sredini u zuto farbati zajedno sa maglenkama
Previse mi je to drug.. samo maglenke i ovamo xenone i angel eyes
Jbg nema se za angel eyes, kad bude onda to ide svakako. Sad imam da mjenjam selene amortizere i ta sranja da ne bi gdje izginuo haha. Samo gdje nadje 2.8 haha, nema ih kod nas punoPrevise mi je to drug.. samo maglenke i ovamo xenone i angel eyes
Znas da se u Zapadnoj Hercegovini svasta nadje hahaha 2.8 jos i coupe.a angel.eyes sad nisu skupi..Jbg nema se za angel eyes, kad bude onda to ide svakako. Sad imam da mjenjam selene amortizere i ta sranja da ne bi gdje izginuo haha. Samo gdje nadje 2.8 haha, nema ih kod nas puno
ubrzo ubrzo..daj nam slika, pocasti nas detaljnim slikama
čuo sam se sa sinom od vlasnice kaže da ima oko 11000 KM poreza, a isto tako sam išao do mupa koji kažu da je prevod vozila moguć jer je vozilo odjavljeno.Cojlin ex bmw...mislim da je Toni na forumu..uglavnom auto nije loš bio udaren u bok nista strasno,odavno ima problem sa porezom,trebao bi moći da se registrira a jel prenos moguć to neznam...
ako imaš broj šasije možeš provjerit na bmwdecoderuPozdrav moze jedno pitanje za Bmw znalce,ovako jucer smo bili u raspravi dali ima bmw e34 asc (novije godine ove zadnje serije 1994?,1995 odnosno-96 karavan.),ili tsc,ukratno dali ima sustav protuproklizavanja i koji modeli 2.5? 4.0 V8 2.5TDS,M5 ili svi modeli dizel benzin.
I jeli (ako ima) dolazilo sa boljom opremom ili cak i sa klasicnom,i za airbag na desnoj strani.
Hvala
Nisam se htio pravit pametan pa reko da pitam.