Član
A sta mislis?Nisi valjda Technoviolet uzeo?
Pa varaju te. Uzeo sam boju koja je bila na autu.Neznam oci me varaju, reci mi ti!
Problem je sto mi to ne funkcionise, nazad su mi rucni podizaci i ne blokira ih. Pitao sam.jos neke, neki govore da je to prekid struje za sva vrata, neki govore da je promjenjen prekidac i da se ovdje spera pali (nelogicno mi jer se spera sama pali na autima, nije kamion)...Child safety, blokira zadnje prozore tj ne ferceraju prekidaci za otvaranje nazad
ASC je isto kao kod drugih auta ESP i oduzima gas kada tockovi krenu proklizavati. Spera je kada jedan zadnji tocak proklize diferencijal kopca i drugi tocak tako da oba okrecu. Po broju sasije auto ima samo prednje el podizace, kao sto je i na autu...Ta spera je kod BMWa ASC tj. kontrola proklizavanja i prekidac je dole ispred mjenjaca i izgleda ovako
Možda su bili elektro podizaci, proguglaj child safety i vidjet ces da je to taj prekidac
Sta je neko spajao nemam pojma, moze bit bilo sta ako je kemijano
Ne mislim ga paliti na dugme uopce nego samk kazem sta su mi govorili... Kao sto sam napisao nije kamion da se pali na dugme...Znam ja dobro sta je sper diff, samo ne znam kako ga mislis palit na dugme