Pozdrav ekipice, da se javim, nisam odavno
Auto je jos tu, kao sto sam naveo da ce se raditi, doslo je i vrijeme za to. Bilo je trenutaka kad mi je doslo da ga prodajem, svasta nesto, jednostavno od posla nisam imao ni najmanje vremena za njega, ali srecom odustao sam toga, u pocetku sam mislio samo skrpiti sta treba, ali sam uvidio da nema nista od toga i da bukvalno idem iz nule, zadnjih godinu ipo dana sam samo skupljao dijelove, jer je doslo vrijeme da je vrlo tesko naci neke dijelove za njega, pogotovo za coupe, cabrio. Ali eto nabavila se vecina dijelova, ima jos ponekih sitnica, ali do ljeta je tu sve
Znaci auto sam skoro pa cijelo rasprodao u dijelove, od branika, pragova, siceva, farova, stopa, sjedala, volana, maltene sve i krenuo u nabavku novih, ili ekstra dobrih polovnih
Nabavljeno:
M tech prednji, zadnji branik, pragovi novi zapakovani
M3 elektricni retrovizori sa grijanjem
M lajsne široke na vratima, orginalne, vrlo rijetko
Mtech 2 mali volan
M pedale
M3 crni dijelovi za nebo orginalni, suncobrani, rukohvati, svjetla ( vrlo rijetko )
Orginalni bosch stakleni farovi, restaurirani, ubaceni CCFL angel eyes
Orginalne crveno bijele stoplampe
Facelift maska sa bubrezima
Omp strut bar
E46 m paket prednja sjedala, 2 seta, obicna i elektricna, tako da cu elektricna ubacivati ( cijela unutrasnjost se presvlaci u crnu kozu )
Crni tepih bez packe
Novi kilometar sat, 260, ubaceni chrom ringovi, ima jos svasta nesta...
E sad, kompletan prednji trap, bukvalno u saraf ( sve Meyle )
E46 330i 325 mm veliki diskovi za naprijed, novi
Sto se tice zadnjeg trapa, djelimicno, po potrebi, kugle, stabilizatore..
Motor 2.0 je van, na prodaju
Idem na 2.8/3.0
Ima jos, ne mogu se sjetiti, ubacim slika
Auto je rastavljeno, cekam samo termin za komplet lakiranje, van, štokovi i motorni prostor