Nemam sajla ručne kako san stavlja zadnje trapove od šestaka s diskovima nisam ih stavio pa mi sad ručna služi ko naslon za ruku dok ne zbavim sajle hahaha a doć ćemo malo do na pistu jedan vikend vidit može li štaOvo pod rucnom ide 240 ne valja to nista
Sala, kad ce na pistu malo da se provrti, kad je vrtio sa 1.6 kako li ce sad
Nisam jarane ni malo kocka bi išla sigurno fino ispod 15 a ako se razumiš u bmw-ee pogledaj od prilike kolko je vrime na izlaznoj 170 negdi oko 14.5 sve zavisno od reakcije a s obzirom za je motoru kompresija bila 15 (naravno i to sam pretjero) i da je 288 špic bregasta (naravno i to lažem) jbg ta je brzina bilaDa nisi malo pretjerao sa izlaznom brzinom sretno u radovima.
nema tu druže velike pameti flašcung napunit zrakom kompresor od 500 litara pištolj na zrak i oderi ništa posebno Tnx družeTi ko kad obicnome covijeku nestane cigara u podne pa ode u pola 2 da kupi druge,tako ti i motore kupujes i isti dan i ubacivas xD
Samo naprijed
Nisam jarane ni malo kocka bi išla sigurno fino ispod 15 a ako se razumiš u bmw-ee pogledaj od prilike kolko je vrime na izlaznoj 170 negdi oko 14.5 sve zavisno od reakcije a s obzirom za je motoru kompresija bila 15 (naravno i to sam pretjero) i da je 288 špic bregasta (naravno i to lažem) jbg ta je brzina bila
Poslje trilja autu su prištelovani ventili i pumpoa od goriva sredjena....Bruda nema potrebe za spomenikom hahaahahaha m20 stroker to voze bez problema kad rečem stroker ne mislim da se na 2.5e stavi 2.5i glava i gotovo kako naši rade to nije to...aako si bio u Trilju do kraja mislim do onog djela kad je bio free stayl mislim da ti nemoram nista govorit višeS onim motor da si napravio to vrijeme trebalo bi ti spomenik napravit, gledao sam ti auto u Trilju ali eto svatko ima svoja ocekivanja i zelje, sta bi bilo kad bi bilo
Rejs s tim mototrem nije vožen radi razloga navedenog gore......tko god vozi rejs sa bmwom pitaj ga 15.0 je 155-160 nemožeš računat golfa 1 od 150 ks i bmw e30 od cca210ks......znam momka koji je imo izlaznu 145km/h sa e30 i vozio 16.8 bez reakcije 16.3 jedna je stvar bmw a druga golfImas li potvrdu sa racea da si vozio 14.5 s tim autom...prijatelj je sa kecom vozio 14.7 i imao izlaznu brzinu oko 150...tako da ja osobno u tih 170kmh ne vjerujem
Teško da ćeš i vidjet jer nez ili kod nas itko pravio strokera 12 ventila....kad sam ubacio ovaj motor što mi je sad u autu sa svime u autu znači ništa vađeno ja i bruno herceg on ima neku alpikaciju po gps-u miri ubrzanje od 0 do100 a može i na četvrtinu milje 159 mi je bila izlazna 15.03 vrijeme tako da toe to..... i nemam sta mislit kolko konja auto ima ili ne stavao sam protiv kocke 2.5 24v s vanusom auto koje ima 192 konja i brzi sam stavao sam s omegom 3.0 24v koja ima 204ks i još grane ispušne i rađen komplet auspuh i opet sam brži prema tome da se zakljucit da mi je auto imalo oko 120 konjaVolio bih ja to vidjeti...mozda ti mislis da si vozio toliko i toliko i da imas toliko konja...ali mene zanima onaj papiric na kojem pise....A sto se tice svega gledao sam puno i bmw-a i golfova na SR...To vrijeme nisam vidio odavno s tim motorom