Član
BART je napisao(la):uzmi e30, malo jaci motor, najbolje 325 , one su ja mislim 170 konjica
jesd da trosi al zato drifta ko lud(ako znas driftat)
kupi jedno 20 guma, ja mislim da ce ti moc bit 6mjeseci
vidim hoces da driftas , pa eto ti savjet, kad sta pocupas i pokvaris, javi se u istu ovu rubriku samo sa temom kvar``
Ovo cijenim!Hvala na savjetu,naravno da cu doc o5 tu :icon_smile:
rinaldo je napisao(la):Frendu izvini ali ne mogu a da ne primjetim da ti je pitanje skroz površno sa dozom neozbiljnosti jer tvoj naslov sve govori , E30 ti je linija trice E36 takođe a ///M3 poseban model trice iz BMW Motorsport-a, ima ih i E30 i E36 tj u svim modelima 3-ce i sad kad ti svi kažemo da je E36 ///M3 najbolji za drifta morat ću te ražalostit jer u BiH ih nema , druga stvar za drift moraš raditi određene prepravke na automobilu. Puno bi ti više pomogli ako bi nam rekao s kojim budžetom raspolažeš pa da otprilike dobiješ mišljenja kakav bi drift automobil mogao da kupiš , lijep pozdrav
Priznajem da je pitanje malo "ne stabilno" al nisam znao kako da to kazem iz tog razloga sto mi se svidjaju sva 3 modela :icon_smile:
Hvala ti sto si bar u nekoliko pokusao razumit moje pitanje ) (postavio sam par pitanja sta me najvise zanima) i drago mi je sto si to tako sve dobro razjasnio!
Eh takodjer i te prepravke bi dobro dosle ?
Budzet recemo 3-4 k KM ? (ja mislim da je to za pocetak neka solidna kocka )
Hvala ti jos jednom :icon_smile: