DiAbLo Član 20.09.2008 #23 erol_brcak je napisao(la): pijes i vozis,ccccc... Kliknite za proširenje... I zbog takvih kao on svijet gine ... Tuzno ali istinitio
erol_brcak je napisao(la): pijes i vozis,ccccc... Kliknite za proširenje... I zbog takvih kao on svijet gine ... Tuzno ali istinitio
boTa.buGojno Član 21.09.2008 #25 DiAbLo je napisao(la): erol_brcak je napisao(la): pijes i vozis,ccccc... Kliknite za proširenje... I zbog takvih kao on svijet gine ... Tuzno ali istinitio Kliknite za proširenje... jarane jesi ti policajac ovde ? kako ti znas ko kako vozi sta pije kad vozi itd nikad jos udes hvala bogu nisam imo a nadam se i da necu
DiAbLo je napisao(la): erol_brcak je napisao(la): pijes i vozis,ccccc... Kliknite za proširenje... I zbog takvih kao on svijet gine ... Tuzno ali istinitio Kliknite za proširenje... jarane jesi ti policajac ovde ? kako ti znas ko kako vozi sta pije kad vozi itd nikad jos udes hvala bogu nisam imo a nadam se i da necu
erol_brcak Član 21.09.2008 #27 druze ba znastveno je dokazano da se motoricke osobine covjeka uspore (za 50%+) kad je u pijanom stanju,stoga... ali necu da budem pain in the ass,stoga samo ti po svom fazonu! Wink
druze ba znastveno je dokazano da se motoricke osobine covjeka uspore (za 50%+) kad je u pijanom stanju,stoga... ali necu da budem pain in the ass,stoga samo ti po svom fazonu! Wink
boTa.buGojno Član 21.09.2008 #28 ma joj jarane pa sad ispade da sam ja ovde hronicni alkos i za volan pa nisam pjan sjeo 2 puta u auto jer znam sta slijedi......
ma joj jarane pa sad ispade da sam ja ovde hronicni alkos i za volan pa nisam pjan sjeo 2 puta u auto jer znam sta slijedi......
erol_brcak Član 21.09.2008 #29 ok ba,ali ti rece...ma fak it,mejk lov nat vor,stoga necu prepirke nikakve,pogotovo oko vake gluposti! Zivio ti meni !
ok ba,ali ti rece...ma fak it,mejk lov nat vor,stoga necu prepirke nikakve,pogotovo oko vake gluposti! Zivio ti meni !