nodiash je napisao(la):
Ma nemoj da prestajemo ba...nekako mi simpa i zanimljivo natezat se s kolegom edisom
Navalili su na njih davno...ne krivim ih, dobre feluge i svakom bimeru predobro stoje...vidit cemo...mozda i ove svoje nasminkam da budu fensy smensy
sredit ih prelakirat rubove ispolirat al bumo vidili opet...kazu da sutra nikad nece nestat
2allroad, konji me najmanje interesuju tako da...a rore se vec pomalo ganjaju i bice na autu u neko dogledno vrijeme...
Edis_m3 je napisao(la):
bmw 330d je napisao(la):
Dobro izgleda , daj nam jos slika
...
A jesi prvo probao sa 30% pa vidjeo da je presvjetlo ili si odmah 50% . mada na mojoj booji auta mislim da bi i 30 % bilo dovoljno.
Edis_m3 je napisao(la):
E Bože sacuvaj još htjeo 30% a uradio 50%:smajli10:
A 19-ke sa 316i su idealna kombinacija :icon_eek:
Kako ja znam on planira 18 inci , ti njemu izgleda zavidan sto covjek voza e46 :lol: :lol:.
A nije to to ako nije 19-ka zna se da je M6 felga samo 19, zato...
A bezbeli sam mu zavidan na ovom
1.6i još model prije facelifta...
A sto se tice folija sa 30% se moze proci jer mozes zahtjevati vandredni tehnicki na kojem prolazis ako folije nisu tamnije od 30% i muriji mahanje...
Edise kucho stara ti kao vrsni, neprikosnoveni i apsolutno nenadmasivi poznavalac bmw-a bi trebao znati da 1.6i kod bimera vise nepostoji...bio je samo kod e36 compact modela i to samo ja mislim od 94 do 96-7 godine i kasnije su ubacivani 1.9 motori na svim modelima sto je i slucaj kod mene...316 je samo oznaka modela sto naravno kao sto vidis ne znaci da je to taj motor...druga stvar...ti mozda gotivis facelift dok ja ne...uvijek mi je bio ljepsi obicni od facelift-a i zato sam si ga i uzeo...ostalo kao i ovo do sad je sve stvar ukusa tako da nema potrebe da ulazim dublje u to...
Nodiash kucho stara znao je to Edis sigorno prije nogo ti, u svakom slucaju hvala na komplimentima...
Tacnije auto ti ima 1895 cm3 M43 motor sa 105hp ili ti 77kw i svako ziv ga na svijetu zove po oznaci modela 316i...pa necu valjda govoriti znas onaj 1.9...usput da ti kazem da je to jedan marketinški trik bmw-a...
Što se tice kifli i jogurta što da ne
Facelift model je kod svake linije BMW-a bolji, poboljsaniji u svakom smislu, nema tu gotive, jednostavno bolje auto, stariji model se moze jedino uzeti uksua radi...koji su naravno razliciti, postujem...
Treba li još nešto da ti objasnim?
Šalim se nemas se ti razloga sa mnom raspravljati i meni nesto dokazivati, vecinu sam ja toga vidjeo i procitao...
Kako god od mene je savjet da se pustiš tih budalaština tipa 19-ki, nije to brate dragi nikako za te motorizacije...ako mislis staviti M6 felge...koje i ptice znaju da su samo original u 19 formatu
nemoj ziv bio neki opcija 17,18 a M6, jednostavno nije to to....a ti kako hoces, za folije sam stavio komentar jednostavno radi i drugi ljudi da znaju da do 30% zatamnjenje prolazi da nebi napravili istu gresku...a ko voli konverzacije sa policijom sto se mene tice nek zatamni i prednju sajbu...