Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Drug evo sad sam pregledao cijeli tvoj projekt i fino ti je auto ispalo ,dobro si ga sredio sve pohvale!!!
Evo i ja sam krenuo tvojim stopamo posto su ajmo rec vanjski izgled auta isti...,danas sam nabacijo 17-ke i ukrasni izduv pa cu sad malo pricekat led stope ,zmigavce i na kraju Angel Eyes al mislim citave farove mjenjat!
Hvala druze....vidio sam ti bimera, da se on lijepo sredit...planovi su ti super...nista previse i nemoj dzidzat...samo gledaj da uzmes one origigi farove(al su preskupi) jer oni sa sastavljenim zmigama su ruzni vjeruj...u svakom slucaju sretno u radovima...ne sumnjam da ces ga sredit da bude
ja kontam sto ugrija sunce nakon 5 dana kise
a sta cu kad valja,al ozbiljno...steta sto nije malo jaci,da bude pravi bimer,al i ovako je za dlaku pravi
Evo sjeo je LLumar od 50% napokon...zatamnjeno je kompletno auto osim prednje sajbe naravno...topla preporuka svima je Zoka..radi momak svoj posao odlicno...folije su mu sjele perfektno i prezadovoljan sam...ev koja nocna slikica na brzaka a slikat cu i dnevnih kad stignem..