Član
Ovako, prije nekoliko sam kupio bmw 530d znaci sve je ok bilo, vozio sam se s njim normalno...I jedno jutro kad sam htio da upalim, nece, zovem ovog sto sam uzeo auto, rekoh sta je sa autom nece da upali, kaze pogledaj bjelu kutiju ispod volana(dolje u slikama prikazana), ja odem do auta skinem plastike ispod volana, i steker na kutiji sto je otkopcam malo naspricam sprejem, probam ponovo da upalim nije htio, tek od treci put pali...I tako sam ostavio auto, odjavio ga..Jer mi nije bio potreban imao sam sta da vozam i pored njega, i kad sam biou Bosni zena trebala da pomjeri auto nece da upali ponovo, i jos gore nema nikako struje(lampice nit bilo sta nesvjetli)
Sad nasao vremena, trebam da prijavim auto, evo cjelo podne se mucim, al nista, znaci prvo sjeo sam u auto pokusao nece, onda sam probao na kablove, opet nista, ponovo se vracam na kutiju, nju malo dirno, auto se opet mjena, pocelo sve da blica kad hocu da upalim,znaci nevergla nego samo struja se cuje tik tik tik..
Sad neznam jbg, sta bi moglo da bude,nerazumijem se puno oko struje..
Jel imao ko kakvi slicni problema?
By ernad_tt at 2012-07-18
Sad nasao vremena, trebam da prijavim auto, evo cjelo podne se mucim, al nista, znaci prvo sjeo sam u auto pokusao nece, onda sam probao na kablove, opet nista, ponovo se vracam na kutiju, nju malo dirno, auto se opet mjena, pocelo sve da blica kad hocu da upalim,znaci nevergla nego samo struja se cuje tik tik tik..
Sad neznam jbg, sta bi moglo da bude,nerazumijem se puno oko struje..
Jel imao ko kakvi slicni problema?